Naslovna Hronika Crna tačka u Inđiji: Na mestu gde je sinoć bio sudar, pre...

Crna tačka u Inđiji: Na mestu gde je sinoć bio sudar, pre 8 godina poginula tročlana porodica

PODELI

Na raskrsnici u Ulici Žarka Zrenjanina kod broja 2 u Inđiji, tri osobe su povređene u sudaru dva automobila, od kojih se jedan, zbog siline udara, prevrnuo na krov, dok je drugi potpuno havarisan.

Pre osam godina, na istom mestu, tri osobe su poginule – majka, otac i sin.

Miroslav (49), Radmila (47) i Sava (25) te kobne noći su, kao i jedan od automobila koji su se sudarili večeras, išli ovom ulicom iz pravca Novog Sada, kada je, oko 1.30 sati, Miroslav vozeći svoj “fijat stilo karavan” iznenada izgubio kontrolu nad vozilom. Automobil je naglo sleteo sa puta, udario u drvo, a onda se prevrnuo na krov,preneo je Blic.

Sva tri člana porodice Lazić poginula su na licu mesta, a osim brojne rodbine i prijatelja, koji su ostali u žalosti, Sava je za sobom ostavio suprugu i tada petomesečnu bebu.

Samo pola sata pre ove tragedije Miroslav i sin Sava su sa slavlja dovezli kući Savinu suprugu Danijelu. Sava je zatim ponovo otišao sa ocem na slavlje, da bi nastradao vraćajući se kući sa roditeljima.

Učesnici u subotnjoj saobraćajnoj nezgodi i te kako su imali sreće da izvuku žive glave, ne samo jer su im automobili završili potpuno uništeni, već i jer je u pitanju veoma nepregledan deo saobraćajnice.

Kako kažu meštani Inđije, od kada je na ovom mestu poginula porodica put je sređen, ali ni to, ni ogledalo postavljeno na raskrsnici, nije dovoljno da spreči nove udese, prenele su Novosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here