Naslovna Hronika Crnogorac BRUTALNO PRETUKAO Stefana zato što je Srbin? Pre toga mu uputio...

Crnogorac BRUTALNO PRETUKAO Stefana zato što je Srbin? Pre toga mu uputio JEZIVE REČI (FOTO)

PODELI

Sukob između dvojice mladića izbio je u noći između srede i četvrtka.

Crnogorac P.V. (19) iz Bara osumnjičen je da je pretukao u Sutomoru Stefana Novoselca (19) iz Rume navodno samo zato što je po govoru prepoznao da je iz Srbije.

Zbog teških povreda Stefan je upao u komu i primljen je u Klinički centar u Podgorici, gde mu se lekari bore za život. Policija je pronašla i uhapsila P.V.

Sukob između dvojice mladića izbio je u noći između srede i četvrtka, i to oko kruške za udaranje u luna-parku.

– Stefan i njegov drug S.G. (19) bili su u kafiću u Sutomoru, pa su odlučili da se oprobaju udarajući u krušku u luna-parku. Posle izvesnog vremena došao je P.V., koji je bio u društvu nekoliko mladića. U početku su uredno svi čekali svoj red da udaraju u krušku, ali ubrzo je P.V. počeo da provocira Stefana i njegovog druga – kaže izvor i dodaje:

– Mladići iz Srbije nisu reagovali na prozivke, ali je ipak zbog uvreda Stefan izgubio strpljenje i suprostavio se P.V, koji se u trenutku začudio kada je čuo da Stefan i njegov drug nisu iz Crne Gore, pa se okrenuo prema svom društvu i sa mržnjom rekao: “Pa oni su iz Srbije.” – navodi izvor.

U tom trenutku se, kako navodi izvor, P.V. zaleteo na Stefana govoreći: “Ođe si, seljaku, došao da se k*rčiš.” Tada je, kako se navodi, počeo da ga besomučno udara pesnicama i šutira nogama.

– Novoselac je pao i udario potiljkom u beton, a onda je P.V. u lice udario i S.G. Srećom, sukob su sprečili drugi mladići iz Crne Gore, koji su jedva uspeli da obuzdaju pomahnitalog mladića – navodi izvor.

– Stefan je, dolazeći prema apartmanu, sve vreme povraćao, ali je njegov drug mislio da povraća jer je pijan. On je odmah legao da spava, ali je onda pao u komu, pa je S.G. pozvao hitnu pomoć. Novoselac je prebačen u barsku bolnicu, ali je zbog težine povreda odmah prebačen u Klinički centar Crne Gore u Podgorici. Njegovom takođe pretučenom prijatelju lekari su konstatovali težak prelom vilice – objašnjava izvor.

Pao niz stepenice

Crnogorski portali su naveli da je policija došla u bolnicu di da su drugari povređenog Novoselca rekli da je on pijan pao niz stepenice i tako se povredio, ali je ubrzo otkriveno šta se zaista desilo.

– Inspektori su locirali P.V. i odmah ga uhapsili. Identifikovana su i dvojica mladića koji su u trenutku napada bili sa njim, ali protiv njih neće biti podneta prijava jer oni nisu učestvovali u tuči, nego su čak pokušali i da je spreče – pišu tamošnji mediji.

Sasvim je interesantno da je crnogorska policija pokrenula postupak i protiv Stefanovih drugara.

– Njima se na teret stavlja krivično delo prikrivanje. Navodno, oni se terete zato što nisu rekli da je Stefan napadnut, nego su slagali policiju rekavši da je pao niz stepenice – kaže sagovornik upućen u ovaj incident.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here