Naslovna Srem Pećinci Crveni krst nagradio humane kompanije i njihove zaposlene u Pećincima

Crveni krst nagradio humane kompanije i njihove zaposlene u Pećincima

PODELI
Foto: Opština Pećinci

PEĆINCI – Crveni krst Srbije dodelio je nedavno kompaniji „Peri oplate“ plaketu „Široko srce“ u znak priznanja za postignute izuzetne rezultate na omasovljenju dobrovoljnog davalaštva krvi u 2022. godini. Priznanje je direktoru kompanije Miletu Bojaniću uručila sekretarka Crvenog krsta Pećinci Gordana Konjević.

Kompanija Peri oplate je primer humanosti i društvene odgovornosti. U poslednje dve godine u njihovom pogonu smo imali pet akcija dobrovoljnog davanja krvi i nagrada koju im je dodelio Crveni krst Srbije je više nego zaslužena. Nadam se da će i ostale kompanije i preduzeća koja posluju na teritoriji pećinačke opštine slediti njihov primer i da ćemo zajedničkim radom na afirmaciji dobrovoljnog davalaštva krvi u budućnosti spasti brojne živote – izjavila je Konjević.

Peri oplate su u maju ove godine, za organizovanje akcija dobrovoljnog davanja krvi u svojim pogonima, nagrađene i Plaketom za humanost Opštine Pećinci, a kompanija je na svom instagram profilu objavila da je bogatija za dve počasne nagrade.

Zahvaljujemo se Crvenom krstu Srbije i Opštini Pećinci na tome što su prepoznali aktivnosti naše kompanije, uz obećanje da ćemo nastaviti da pružamo podršku lokalnoj zajednici i u godinama koje dolaze – navedeno je u objavi.

Crveni krst je uručio i zahvalnice za doborovoljno davanje krvi zaposlenima u još četiri preduzeća sa teritorije pećinačke opštine, koja su se uključila u organizovanje akcija dobrovoljnog davanja krvi u svojim pogonima.

U kompaniji „Tehnogama“ među nagrađenim dobrovoljnim davaocima bio je i direktor Predrag Janev, a priznanja su uručena i zaposlenima u „AKU SRB“, „Kleemann liftovi“ i „Agrosava“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here