Naslovna Srem Pećinci Crveni krst Pećinci nagradio učesnike kviza

Crveni krst Pećinci nagradio učesnike kviza

PODELI
Foto: Opština Pećinci

PEĆINCI – Svim učesnicima tradicionalnog kviz-takmičenja “Šta znaš o zdravlju”, učenicima Osnovne škole “Slobodan Bajić Paja” u Pećincima i OŠ “Dušan Vukasović Diogen” u Kupinovu, Crveni krst Pećinci uručio je juče priznanja za učešće.

Kako nam je rekla Gordana Konjević, sekretar pećinačkog CK, takmičenje se tradicionalno tokom marta meseca održava najpre kao opštinsko takmičenje, da bi zatim pobednici učestovali na pokrajinskoj smotri. Ove godine, zbog aktuelne epidemiološke situacije, pokrajinsko takmičenje je održano onlajn, 09. aprila.

-Pobednici takmičenja su dobili priznanje Pokrajinske organizacije Crvenog krsta i knjigu kao poklon Crvenog krsta Pećinci, a svi ostali učesnici su dobili priznanje CK Pećinci. Posebnu zahvalnost dugujemo nastavnicama biologije, koje su se angažovale i pripremale decu za ovo takmičenje, jer znaju koliko je važno da deca steknu nova znanja iz oblasti zdravlja. Primarni cilj ovog kviz-takmičenja nije rezultat već mogućnost da deca saznaju šta je to zdravlje i koji faktori utiču na očuvanje i poboljšanje zdravlja, pa se zato i održava u aprilu kao još jedan vid promocije Svetskog dana zdravlja – rekla je Konjević.

Učesnici takmičenja OŠ “Slobodan Bajić Paja“ Pećinci – nastavnica Irena Radivojević:

Jana Krsmanović – osvojila najveći broj bodova

Anđela Radisavljević

Rada Stakić

Milenko Dragišić

Učesnici takmičenja OŠ “Dušan Vukasović Diogen“ Kupinovo – nastavnica Biljana Radisavljević:

Tijana Gavrilović – osvojila najveći broj bodova

Elena Kurjački

Stefan Ivanović

Tamara Jovanović

Anđela Maričić

Aleksa Milovanović

Dimitrije Mihajlović

Marko Nikolić

Vukašin Vener

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here