Naslovna Deca Đaci žele da se kupaju u zatvorenom bazenu

Đaci žele da se kupaju u zatvorenom bazenu

PODELI
Foto: Opstina Inđija

INĐIJA: Učenici drugog razreda Osnovne škole „Petar Kočić“ posetili su predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka kako bi se upoznali sa onim što on i opštisnko rukovodstvo radi ali i da predlože ideje šta bi se u narednom periodu moglo uraditi u Inđiji.

Đaci su, razgovarajući sa prvim čovekom Inđije, predložili da se izgradi zatvoreni bazen, dino park, tobogani i mnogo drugih ideja za povećanje zabavnih sadržaja. Trudićemo se da što više predloga realizujemo a ono što ne uspemo sigurno će neko od njih uraditi kada dođe na ovu poziciju – rekao je Gak dodajući da je u ovoj grupi ima mnogo talentovane dece koja će sigurno jednog dana voditi lokalnu samoupravu.

Nakon posete predsedničkom kabinetu, đaci su imali prilike da se upoznaju sa opštinskim odeljenjima i razgovaraju sa zaposlenima.

Današnja poseta je deo školske aktivnosti za upoznavanje lokalnih institucija.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here