Naslovna Srem Danas i sutra 15. Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

Danas i sutra 15. Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

PODELI
Foto: RTV Stara Pazova

NOVA PAZOVA – Na kompleksu Pazovačkih bazena danas je otvoren 15. regionalni sajam privrede koji će okupiti najuspešnija preduzeća i proizvođače  iz svih oblasti, od prerade metala i plastike, hemijske industrije, avio industrije, poljoprivrede, turizma.  

Prethodnih godina se pokazao kao izuzetna prilika za brojne poslovne kontakte i unapređenje privredne saradnje, čemu doprinose i stručna predavanja i prezentacije, koje  su prilagođene potrebama tržišta kako bi privrednici poboljšali svoje poslovanje.

Prvog dana je planirano predavanje o poverenju u poslovnom svetu, zatim o dualnom obrazovanju, o mirnom rešavanju radnih sporova, inovativnom privrednom razvoju Srbije i energetskoj efikasnosti. 

Drugog dana manifestacije od 11 do 13 časova održaće se Sajam zapošljavanja i predavanja o obnovljivim izvorima energije a biće predstavljeni i aktuelni konkursi za finansijsku podršku privrednicima.

Sajam privrede organizuju Regionalna privredna komora Sremskog okruga i Opština Stara Pazova. Oba dana ulaz za sve posetioce je besplatan, a postoji i besplatna autobuska linija koja vozi do sajma iz Stare Pazove i Nove Pazove. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here