Naslovna Srem Ruma Danas svi srpski mediji pišu pozitivno o Rumi! Predsednica opštine pokupila sve...

Danas svi srpski mediji pišu pozitivno o Rumi! Predsednica opštine pokupila sve simpatije!

PODELI

RUMA – Nakon objave Sremskih vesti da je izabrana predsednica Opštine Ruma, svi vodeći srpski mediji preneli su tu vest koja je pozitivno odjeknula kako u Rumi, tako i na celoj teritoriji Srbije!

Posebno je pozitivno odjeknula činjenica da su na čelo opštine izabrane dve dame, te činjenica da je nova predsednica najavila borbu da se Rumi vrati porodilište.

Pa tako ispostava Evropskog medija EuroNews za Srbiju navodi: Dve žene na čelu Rume: “Od prvog dana bavićemo se brigom o građanima”, Jedan od uticajnijih srpskih medija KURIR prenosi takodje lepe vesti iz Rume i citiraju predsednicu opštine Aleksandru Ćirić: Bavićemo se brigom o građanima kako bi im omogućili zeleniju, bezbedniju i napredniju Rumu! Portal 24sedam navodi: “Od prvog dana bavićemo se brigom o građanima” dok SRBIJADANAS piše da su vrata predsednice opštine uvek otvorena svima, za sve savete ali i kritike! Blic posebno hvali rumske dame na čelu opštine i pozitivan slučaj uvodjenja više žena u politiku: Aleksandra Ćirić nova predsednica opštine, izabrana i njena zamenica, Pink akcenat stavlja na izjavu predsednice kojom navodi: Više brige o građanima kako bismo im omogućili zeleniju, bezbedniju i napredniju Rumu. Najuticajniji novosadski portal NS Uživo takođe piše: Aleksandra Ćirić: Bavićemo se brigom o građanima kako bi im omogućili zeleniju, bezbedniju i napredniju Rumu, kao i ESPRESO: Aleksandra Ćirić: Bavićemo se brigom o građanima kako bi im omogućili zeleniju, bezbedniju i napredniju Rumu. Jedan od najstarijih listova u našoj zemlji danas isto piše o Rumi NOVOSTI: NOVO RUKOVODSTVO U RUMI Ćirić: Bavićemo se brigom o građanima kako bi im omogućili zeleniju, bezbedniju i napredniju Rumu, Vojvodina uživo prenosi: Izabrana nova predsednica Opštine Ruma, samo su neki od današnjih naslova srpskih vodećih medija.

Nadamo se da će ovaj talas pozitivnih vesti ostati praksa i da ćemo o Rumi od sada čitati samo lepe vesti!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here