Naslovna Srem Inđija DANCE PARK FESTIVAL: Najveća evropska rejv žurka u Inđiji

DANCE PARK FESTIVAL: Najveća evropska rejv žurka u Inđiji

PODELI

Veliki festival elektronske muzike Dance Park koji će se 8. i 9. juna održati na parkingu Fashion Park Outlet centra u Inđiji okupiće prema procenama organizatora na desetine hiljade rejvera i 30 najaktuelnijih svetskih i domaćih di-džejeva, što ga čini jednim od najvećih događaja ove scene.

Pored već objavljenih mega zvezda di-džej scene, Umeka, Ten Walls-a, Lee Dobričić, Ilije Đokovića, Kristijana Molnara, Aleksandre Duende, Danijela Čehranova aka Last95, Dee-a, Goya-e, Nevene Jeremić, Nemax-a, Nemanje Vanovića, Mancha-e, MarkPanic-a, Petera Portmana, Space Motion-a, Teo Trunk-a, Tijane Kabić, Wet Dreams ekipe, Željka Ninića i Zweina, na Dens Park festivalu nastupiće najpoznatiji francuski di-džej Oxia i Reinier Zonneveld koji trenutno dominira modernom tehno scenom. Tu su i Petar Dundov, Concrete DJz koji će nastupiti sa Andrew Mellerom.

Jedan od najtraženijih di-džejeva današnjice, Oxia, vraća se u Srbiju među brojne fanove. Ovaj francuski producent bavi se muzikom još od svoje 15. godine, a tokom svoje dvadesetogodišnje karijere stekao je ogromnu popularnost, naklonost svojih kolega i saradnju sa nekim od najvećih svetskih di-džej imena kao što su Agoria i Miss Kittin.

Festival će ugostiti više desetina hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva, a posetioce očekuju žurke pod otvorenim nebom uz najsavremenije audio-vizuelne efekte, vanserijski izvođači i organizovan prevoz iz Beograda i Novog Sada.

Takođe, organizovaće se besplatan prevoz iz Inđije koji će sa stanice kod Kulturnog centra od 21h do ponoći prevoziti zaiteresovane do autleta, i u povratku od 5-8 časova ujutru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here