Naslovna Dogadjaj Dance Park festival organizuje BESPLATAN prevoz iz Inđije!

Dance Park festival organizuje BESPLATAN prevoz iz Inđije!

PODELI
Foto: Green love festival

Još samo tri dana je ostalo do nezaboravnog dvodnevnog spektakla, a Dance Park festival svojim vernim rejverima poklanja prevoz ukoliko su iz Inđije i Beograda.

Počinje sezona kupanja na bazenima u Inđiji

Ako krećete iz Beograda na Novosadski sajam kako biste iskusili sjajnu žurku, 14. juna budite u 22 sata na Bulevaru Zorana Đinđića, ispred Štark arene, dok je povratak, sutradan, 15. juna u 6 sati ujutru. Možete se prijaviti putem linka.

Ukoliko rejvujete drugog dana, princip je sličan. Polazak je 15. juna u 22 sata, dok je povratak 16. juna u 6 ujutru. Prijavite se za prevoz putem linka –
http://www.rtv.rs/cms/login.htm

Građanima Inđije dojadilo da čekaju nadležno preduzeće, pa u rupu na trotoaru posadili ruže! (FOTO)

Ove godine, zbog najavljenih loših vremenskih prilika Dance park festival seli se iz Inđije na Novosadski sajam, zato će rejveri iz Inđije takođe imati besplatan prevoz

1. juna u 22 sata, autobus kreće od Kulturnog centra Inđija za Novi Sad, a prevoz nazad biće organizovan 15. juna u 6 ujutru. Slično je i 15. juna kada autobus kreće sa iste lokacije u 22 časa, dok je povratak planiran 16. juna u 6 sati ujutru.

VIVA VOX u Inđiji za “Duhove”

Ukoliko dolazite iz Inđije, prijavite se putem linkova.

Drugi po redu Dance Park festival okupiće velika imena svetske i domaće rejv scene. Samo u Novom Sadu, na Novosadskom sajmu, 14. i 15. juna okupiće se najbolji di džejevi te napraviti nezaboravnu žurku koja se pamti.

Prve večeri nastupiće James Zabiela, Nakadia, Andrew Meller i Jay Lumen, dok će druge večeri galaksiju prodrmati Metodi Hristov, Marko Nastić, TKNO, Miloš Vujović, Rancha Tek i Goya.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here