Naslovna Srem Dani karijere kompanije IGB AUTOMOTIVE

Dani karijere kompanije IGB AUTOMOTIVE

PODELI

Usled proširenja proizvodnih kapaciteta i velikog interesovanja za zasnivanje radnog odnosa, kompanija IGB AUTOMOTIVE raspisuje konkurs za prijem 200 novih radnika u proizvodnom pogonu sa područja opštine Irig, Sremskih Karlovaca i Petrovaradina. Tim povodom biće održani Dani karijere i to u:

Mesnoj zajednici Irig
Vojvode Putnika 2
Utorak 10. april
Vreme: od 10 do 13h

Mesnoj zajednici Petrovaradin
Čajkovskog 1a
Velika sala
Sreda 11. april
Vreme: od 12 do 16h

Sremski Karlovci
Trg Branka Radičevića 1
Svečana sala, I sprat
Četvrtak 12. april
Vreme: od 10 do 13h

Svi zainteresovani moći će da se informišu i konkurišu na neku od ponuđenih radnih pozicija.

IGB AUTOMOTIVE jedna je od najznačajnijih grinfild investicija u Srbiji i istovremeno odličan primer uspešnog i produktivnog poslovanja, ne samo na lokalnom, već i na regionalnom nivou. Osnovana je 2007. godine od strane kompanije I.G.Bauerhin GmbH iz Nemačke i bavi se proizvodnjom grejača za automobilska sedišta, grejača za volane, senzora za zauzeće sedišta automobila, kablova za grejače sedišta i električnih kontrolnih jedinica.

Kompanija u Srbiji ujedno predstavlja i prvu po veličini, broju zaposlenih i ostvarenoj realizaciji u Bauerhin grupi. Danas, IGB AUTOMOTIVE ima vie od 2300 radnika i proizvodi vie od 24 000.000 proizvoda godinje, Proizvodi su namenjeni renomiranim kupcima iz autoindustrije kao to su: VW, Audi, BMW, Mercedes, koda, Opel, Nissan i drugi.

Zato IGB AUTOMOTIVE?

Kompanija IGB AUTOMOTIVE je za deset godina svog poslovanja ostvarila i važan strateški cilj upošljavajući više od 2200 ljudi. Nalazi se na listi kompanija sa najvećim brojem zaposlenih i predstavlja snažan oslonac daljem razvoju lokalne zajednice. Tome u prilog govori i stav da su vrata kompanije otvorena svima koji su uporni, vredni i imaju želju da svoje znanje, veštine i stručnost upotrebe radi ostvarenja zajedničkog cilja, a time i ličnog zadovoljstva. Briga o zaposlenima, kao i članovima njihovih porodica je strateški cilj kompanije i na njemu se insistira od osnivanja kompanije, sa istom tendencijom i u budućem periodu.

Pozivamo sve zainteresovane da posete Dane karijere i dobiju sve neophodne informacije vezane za zapošljavanje u kompaniji IGB. Naš stručni tim predstaviće Vam kompaniju, njen potencijal, principe dobre poslovne prakse, sistem obuke i mogućnost neprestanog napredovanja zaposlenih.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here