Naslovna Deca Deci iz Srbije sedam medalja na takmičenju iz mentalne aritmetike

Deci iz Srbije sedam medalja na takmičenju iz mentalne aritmetike

PODELI
Foto: 021.rs

Deca iz Srbije koja uče mentalnu aritmetiku osvojila su sedam medalja na internacionalnom takmičenju u Dubaiju, na kojem je učestvovalo više od 2.000 dece iz 16 zemalja sveta.

Srpski tim, u kojem je bilo osmoro dece iz edukativnih centara iz Beograda, Inđije, Zaječara i Niša koji uče mentalnu aritmetiku po indijskoj metodi “BrainObrain”, osvojio je dva trofeja, dve zlatne i tri srebrne metalje, navodi se u saopštenju. 

Ekipu čine: Anja Jojić (zlatna medalja), Andrija Grujučić (srebrna medalja) i Katarina Birčanin (srebrna medalja) iz Beograda, Nenad Dimitrijević (trofej) iz Inđije, Andrej Jovanović (trofej) iz Niša, Mihajlo Stanojević (zlatna medalja) iz Zaječara i Teodora Bogdanović (srebrna medalja) iz Niša.

 Male mentalne aritmetičare su za takmičenje u Dubaiju spremali edukatori Jelena Nikolić iz Niša, Blagoja Ilieski i Katarina Stojanović iz Beograda.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here