Naslovna Srem Sremska Mitrovica Dečiji mjuzikl “Crvenkapica”

Dečiji mjuzikl “Crvenkapica”

PODELI
Na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u subotu 10. marta sa početkom u 12:00 sati biće izveden dečiji mjuzikl – predstava za decu “Crvenkapica”, u produkciji Gradskog kazališta “Joza Ivakić” iz Vinkovaca

Dečji mjuzikl Crvenkapica je najraskošnija predstava za decu u pozorišnoj tradiciji grada Vinkovaca. Originalna muzika, sedamnaest dečijih songova, mladi akademski glumci predvođeni Katarinom Šestić i nominovanim za Nagradu hrvatskog glumišta Ivanom Pokupićem su garancija da će ovaj  mjuzikl decu, ali i odrasle povesti na predivno muzičko putovanje kroz šumu do bakine kućice. 

Autor teksta i reditelj predstave je Vladimir Andrić, a pored Katarine Šestić u naslovnoj ulozi Crvenkapice igraju Marijan Josipović, Matea Marušić, Ivan Pokupić, Katarina Krištić, Vladimir Andrić, Zorko Bagić i Ivica Lučić.

 
Ulaz na predstavu za decu “Crvenkapica” je besplatan, uz prethodno preuzete karte na blagajni Pozorišta “Dobrica Milutinović”. Sve informacije i rezervacije karata mogu se dobiti na broj telefona: 022/615-115.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here