Naslovna Srem Ruma Desetak dana za završetak radova u centru Rume

Desetak dana za završetak radova u centru Rume

PODELI
Foto: rtv

Rekonstrukcija rumskih ulica 15. maj i 15. avgust, investicija vredna 320 miliona dinara, koju zajednički finansiraju Opština Ruma i AP Vojvodina, privodi se kraju. Predsednik opštine Slađan Mančić i načelnik Opštinske uprave Dušan Ljubišić obišli su radove u Ulici 15. avgust gde je počelo postavljanje prvog sloja asfalta.

Ulica 15. avgust proteže se između Orlovićeve i Iriške ulice. Nakon postavljanja prvog sloja, kreće, kako kažu izvođači, izdizanje šahta, pa uređenje raskrsnice i zatim se finišira završni sloj asfalta.

  • Nadamo se da će sve biti završeno u narednih desetak dana, bukvalno kompletna trasa i jedne i druge ulice, dakle, pre ugovorenog roka, koji je 14. jula – rekao je Mančić.

On je dodao da je posao obiman, jer su kompleksni i podzemni i nadzemni radovi, ali, kako je naglasio, strpljenje će se isplatiti, jer će imati uređene ulice, proširenog kolovoza, na radost ne samo žitelja ovih ulica, nego i svih onih koji prolaze ovuda.

  • Ulica 15. maj je već završena do raskrsnice sa ulicom 27. oktobra, sve je obeleženo signalizacijom. Od Ulice 27.oktobar idemo sa finim asfaltom do Orlovićeve, pa od Orlovićeve do Iriške i u narednih 10 dana će sve biti završeno- rekao je prvi čovek rumske lokalne samouprave.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here