Naslovna Hronika Detalji strašne nesreće kod Besnog Foka: Sestra htela da se provoza sa...

Detalji strašne nesreće kod Besnog Foka: Sestra htela da se provoza sa bratom, ne sluteći šta će se desiti

Foto: Instagram

BESNI FOK – Samo nekoliko sati pre nego što su poginuli u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu za naselje Vrbovski, Lolita Z. (22) i njen mlađi brat S. S. (14) slavili su s njenim prijateljima. O tome je ostala da svedoči poslednja fotografija koju je devojka objavila na svom Instagram profilu na kojoj se vide flaše piva i komentar: “Pa da krenemo”.

Nekoliko sati kasnije, duboko iza ponoći, Lolita je sa svojim dečkom S. V. (32), drugaricom i četrnaestogodišnjim bratom od tetke krenula kolima, kojima je upravljao S. V, ka naselju Vrbovski gde je tinejdžer privremeno boravio sa porodicom.

Na skretanju za Vrbovski Lolita je, prema do sada poznatim informacijama, dečku tražila automobil da sama odveze brata do kuće, međutim, nekoliko minuta kasnije, na oštroj krivini, sleteli su s puta pravo u kanal.

Lolitin dečko, zabrinut što se ne vraća i ne javlja na telefon prijavio je policiji da su nestali i policija je krenula u potragu. Potragu je znatno otežavala magla koja se noćas spustila u tom delu grada, a rano jutros, oko 4 sata, automobil je pronađen u kanalu.

Vatrogasci su, prema rečima meštana, dva sata vadili vozilo iz vode i iz olupine izvukli tela brata i sestre.

Prethodna vestNapali blagajnika u Mačvanskoj Mitrovici i uzeli veću količinu novca
Sledeća vestMagično mesto gde žive patuljci- Gnomsvil

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here