Naslovna dogadjaji Dete išetalo iz vrtića u Beški! Niko od zaposlenih nije primetio!

Dete išetalo iz vrtića u Beški! Niko od zaposlenih nije primetio!

PODELI
Foto: Beta

Četvorogodišnje dete izašlo je iz vrtića “Maslačak” u Beški i uputilo se svojoj kući, a da niko od zaposlenih u vrtiću to nije video i sprečio.

TRAGEDIJA KOD INĐIJE: Mališan izgoreo u požaru

Kako 021 nezvanično saznaje, devojčica je uspela da napusti grupu u kojoj je bilo oko 10 dece i sama da stigne do svoje kuće, a da zaposleni u vrtiću nisu ni primetili da jedno dete nedostaje. Nezvanično, dete je majka vratila u vrtić.

Stanovnica Beške koja je upućena u ovaj slučaj kaže da tu grupu redovno pohađa mnogo više dece, ali je većina trenutno bolesna, te je u grupi samo nekolicina mališana.

Hoće li sremačke jabuke prevaliti put od Inđije do Indije?

“Neverovatno mi je da neko ne primeti, u grupi od desetoro dece, da jedno nedostaje. Znamo da je našu decu tog dana čuvala jedna vaspitačica, kao i da je sledećeg dana već bila zamenjena. Nadamo se da je to bilo zbog odgovornosti. Da se tom detetu nešto dogodilo, zamislite tu scenu? Ovaj vrtić je u centru Beške, saobraćaj je gust i ulice su vrlo prometne, lako je moglo da dođe do nemile situacije”, navodi ova žena.
Vrtić “Maslačak” u centru Beške deo je Predškolske ustanove “Boško Buha” u Inđiji. U predškolskoj ustanovi navode da su preduzeli korake nakon ovog incidenta.
U ustanovi nisu precizirali ko je i na koji način odgovarao.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here