Naslovna Sport Dinamovci optimisti pred meč sa Radničkim

Dinamovci optimisti pred meč sa Radničkim

PODELI
Foto: ilustracija

Da je ekipa Dinama osvojila bodove u Zemunu mnogo opuštenije bi čekala utakmicu koju u nedelju na stadionu Jumka igra protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice. Sada moramo da damo sve od sebe kako bi u naredne dve utakmice osvojili neophodna tri ili četiri boda koji bi nam obezbedili opstanak među najboljima, istakao je na današnjoj konferenciji za novinare, šef stručnog štaba vranjskog Dinama, Dragan Antić.

Ovom prilikom on je izrazio žaljenje što u predstojećem meču sa Radničkim ne može da računa na kapitena ekipe Mlađu Stevanovića koji se povredio i pri tom naglasio da su svi ostali orni da u nedelju osvoje bodove koji su dragoceni za ekipu.

„Na ovoj utakmici našu mrežu će braniti talentovani Dušan Stevanović koji je šest meseci proveo u Trsteniku“, rekao je Antić.

Osvrćući se na izjave suspendovanog golmana Dinama Miroslava Orlića,šef stručnog štaba vranjskog fudbalskog kluba je naglasio da on nikada ni jednom igraču nije naredio da namesti utakmicu i da je spreman da ovu tvrdnju ponovi i na poligrafu.

Optimisti pred predstojeći meč sa ekipom iz Sremske Mitrovice bili su i prvotimci Dinama Željko Dimitrov i Dejan Tumbas.

Dinamov napadač Dimitrov je rekao da njegovu ekipu u nedelju čeka teška utakmica.

„Mislim da smo favoriti u ovoj utakmici jer igramo na svom terenu i verujem da ćemo osvojiti ta tri neophodna boda.Takođe se nadam da će naša ekipa u predstojeće dve utakmice osvojiti neophodnih šest bodova koji nam garantuju opstanak“, kaže Dimitrov.

Njegov klubski kolega Tumbas je rekao da ekipa sa puno optimizma ulazi u predstojeći meč sa Radničkim i da u nedelju očekuju tri nova boda.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here