Naslovna Zabava DNEVNI HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR: Jarca brinu finansijska pitanja, Škorpije su preplavljene...

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. OKTOBAR: Jarca brinu finansijska pitanja, Škorpije su preplavljene emocijama!

PODELI
Foto: pixabay.com/MiraCosic

Opozicija Meseca i Marsa donosi impulsivne emocije, pojačane strasti i postoji rizik da tokom ovog aspekta preterate. Takođe, možete potisnuti svoja osćanja, što negativno utiče na raspoloženje. Ovaj dan je napet i zbog opozicije Venere i Jupitera, što posredstvom Venere donosi turbulencije u vezu.

Kvadrat Meseca i Merkura donosi kašnjenje u komunikaciji i gubitak koncentracije. Pokušajte da se fokusirate na ono što je pozitivno i što koje lekcije možete da izvučete u ovom trenutku. Naredni dan donosi olakšanje.

Ribe

Promene koje se sada dešavaju odražavaju vašu neodlučnost i moguće loše planiranje. Kada se čvršće posvetite svom putu, vaše okolnosti u univerzumu će se uskladiti i početi da funkcionišu.

Vodolija

Rad i karijera sada dobro funkcionišu. Tamo gde je potrebna saradnja i timski rad, bićete sjajni!

Jarac

Finansijska pitanja mogu da vas brinu. Stavite sve troškove na papir. Ne dozvolite da se lenjost da se bavbite svojim finansijama stane na put budućoj sigurnosti.

Strelac

Mogli biste upoznati nekoga ko ima drugačiji pogled na život. To je prilika da postanete veliki prijatelji na duge staze.

Škorpija

Radite na zadatku koji zahteva apsolutnu koncentraciju. Mogli biste biti preplavljeni emocijama. Nećete znati kako da reagujete u određenim situacijama.

Vaga

Emocije koje ste skrivali, počinju da isplivavaju na kopno. Možda ćete postati svesni svojih mana i nesigurnosti, ali ne budite strogi prema sebi.

Devica

Imate još jednu šansu za posao koji ste želeli da dobijete. U ovom trenutku je važno zadržati hladnu glavu.

Lav

Možda ćete se osećati kao da ste prerasli trenutne okolnosti i osećate se nemirno i dosadno. Nije da želite da napustite partnerstvo, samo želite da mu udahnete novi život.

Rak

Osećate se borbeno, vaš um i emocije su trenutno u sukobu. Pokušajte da ne prenesete ove unutrašnje sukobe na voljene osobe.

Blizanci

Vi dovodite u pitanje svoje vrednosti i to je dobro.

Bik

Danas će vas privući bilo kakve takmičarske aktivnosti. Takođe, odličan je dan za veliko čišćenje kuće.

Ovan

Misli iz prošlosti okupiraju vaš um danas. Ne zadržavajte se na uspomenama koje vas čine depresivnim. To može imati posledice na vaše raspoloženje i radnu produktivnost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here