Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 10. maj

Dnevni horoskop za 10. maj

PODELI
Foto: ilustracija

Ovan

Imate sjajnu harizmu što vam donosi uspeh na ljubavnom planu. Romantični ste i želite da započnete novu vezu, a simpatija vam uzvraća dobre vibracije.

Bik

Danas ćete na polju karijere doneti ispravnu odluku. Slobodni ćete biti oduševljeni jednim pozivom. Zračite zavodljivom energijom i privlačite dobre promene.

Blizanci

Obratite posebnu pažnju na znakove koje vam šalje telo. Bićete pod stresom. Ovog puta bićete više zaokupljeni emocijama povezanim sa prošlošću.

Rak

Imate malo samopuzdanja i stalno vam je potrebno odobravanje drugih. Probajte uz meditaciju da svoje misli transformišete u pozitivne.

Lav

Obavezno sačuvajte sve što vam je potrebno za važan projekat. Ne odbijajte predloge, iskoristite sve što vam se nudi i to vam može samo olakšati.

Devica

Očekuje vas povoljan period kada ćete imati priliku za nov početak. Ne odlučujte se prebrzo, jer ćete svet ne posmatrate realno. Ne žurite!

Vaga

Prilagođavate se okolnostima i ostajete dosledni svojim ciljevima i planovima. Porodica vas u svemu podržava. U ljubavi je vaša snaga.

Škorpija

Bićete srećni – sve no što ste planirali pokazuje se kao vrlo realno. Današnja energija podstaći će vas na promene na emocionalnom nivou.

Strelac

Bićete neodgovorni i moguće je da ćete prekoračiti neke rokove. Možda vas očekuju i konflikti na privatnom planu. Prihvatite odgovornost i pokušajte da ispravite greške.

Jarac

Očekuje vas početak ljubavne priče, ali neće vam situacija biti najjasnija. Moguće su igrice i tajne. Samo oni koji su osetili vašu neodlučnost žele da koriste vašu energiju.

Vodolija

Budite oprezni u finansijama. Pokušajte da sredite sve obaveze, jer nagomilavanje troškova može vam doneti nove izazove. Partner vam daje podršku.

Ribe

Ovih dana ćete biti veoma lošeg raspoloženja na poslu, a možda ćete biti zabrinuti i zbog finansijskih problema. Uskoro će se vaše blagostanje poboljšati i rado ćete ponovo raditi svoj posao.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here