Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 11. oktobar

Dnevni horoskop za 11. oktobar

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN

Jako ste samouvereni i ubeđeni da su vaše ideje najbolje. Kolege se sa tim ne slažu što vas prilično pogađa. Pokušavate da nametnete svoje stavove partnerci, ali ne uspevate u tome. Što se tiče zdravlja pripazite na grlo.

BIK

Pravite okviran plan rada za narednu sedmicu. Bitno vam je da sve organizujete pre početka posla i da se sve odvija po planu. Imate učestalu komunikaciju sa novom poznanicom. Zdravlje je dobro, a vi počinjete da se zanimate za zdrav načih ishrane.

BLIZANCI

Razmišljate o poslovnim planovima. Neke ciljeve dodajete, neke stavke izbacujete. Imate neku generalnu ideju vodilju, ali ona nije precizna niti nepromenljiva. Upoznajete novu osobu preko prijatelja. Glava je osetljiva.

RAK

Oduševljeni ste razvojem situacije na poslu. To vam daje elan da nastavite istim tempom dalje. Rakovi u braku imaju utisak da je partner nezainteresovan i da su njegove emocije izbledele. Kosti su osetljive, naročito kičma.

LAV

Precenili ste svoje sposobnosti. Mislili ste da ćete neke obaveze regulisati u kraćem vremenskom roku. Lavovi u braku imaju lošu komunikaciju sa partnerkom. Vas dvoje čak ne želite da razumete jedno drugo. Odmarajte oči.

DEVICA

Sami sebe ste preopteretili obavezama. Umesto da uživate u poslu sada vas on opterećuje. Emotivno ste prazni i imate utisak da nemate šta da ponudite drugoj strani. Što se tiče zdravlja najbolji lek je odmor.

VAGA

U svom ste elementu: komunikativni, sarmantni i ciljeve postižete na miran način. Kada je ljubav u pitanju imate utisak da ste u vezi sa osobom koja vam ne odgovara u potpunosti. Puštate vreme da vam donese pravi odgovor. Zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Iritira vas situacija na poslu. Ma koliko truda uložili u posao imate utisak da rezultata nema. Zaljubljeni ste i imate potrebu za fizičkim kontaktom sa partnerkom. Drugoj strani prija vaša pažnja. Što se tiče zdravlja moguća je prolazna glavobolja.

STRELAC

Odgovara vam opuštena atmosfera na poslu. Sa kolegama pravite nove poslovne planove ubeđeni da ćete ih realizovati bez ikakvih problema. Slobodni Strelci nisu raspoloženi za druženje. Zdravlje je solidno.

JARAC

Volite kada sve detaljno isplanirate i odrađujete obaveze po planu. Danas se posao ne odvija po planu što vam smeta. Odličan je dan za novo poznanstvo. Davno vam se neko nije dopao u toj meri na prvi pogled. Što se tiče zdravlja razdražljivi ste.

VODOLIJA

Imate jako puno poslovnih obaveza, ali i dovoljno energije da ih odradite do kraja. Očekuje vas ozbiljan razgovor sa parterkom koji će da vam pomogne da stvari postavite na pravo mesto. Izbegavajte stres i više se odmarajte.

RIBE

Imate pozitivnu tremu pred početak novog projekta. Niste sigurni kako će sve to da izgleda, ali ste uzbuđeni što ste deo tima. Imate utisak da vas partnerka ne razume. Što se tiče zdravlja kolena i zglobovi su prilično osetljivi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here