Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 13. decembar

Dnevni horoskop za 13. decembar

PODELI

OVAN


Pravite poslovne planove na osnovu toga kako se osećate, a ne na osnovu činjenica. Ako ih sada ne izmenite moraćete to da uradite u budućnosti. Razmišljate o simpatiji i pravite strategiju osvajanja. Moguće su alergije.


BIK


Sve je kako i treba da bude. Posao se normalo razvija, ciljevi su jasni i dostupni. Nema nikakvih teškoća prilikom realizacije planova. Zaljubljeni ste i ne vidite drugu osobu sem partnera. Imate utisak da je idealan. Osećate se dobro.


BLIZANCI


Imate utisak da se bolje razumete sa inostranim saradnicima nego sa kolegama iz firme. Ne želite da se suočite sa bračnim problemima, kao ni partner. Pretvarate se da je sve u redu. Mogući su problemi sa sinusima ili glavoboljom.


RAK


Posla ima više nego obično. Vama to nije problem. Organizovani ste i ekspeditivni tako da sve odrađujete na vreme. Emocije su vam žestoko proradile, ali se plašite da ih otvoreno pokažete partneru. Zdravlje je solidno.

LAV


Očekuju vas problemi vezani sa zakonom. Loš je dan za izlazak na ročište ili bilo kakve druge pravne obaveze. Atmosfera u braku je dosta loša. Partner je u minus fazi, razdražljiv, negativan. Vi nemate snage za njega. Pritisak je nestabilan.


DEVICA


Iznenadni problem totalno remeti vaše planove. Nemate drugi izbor pa se fokusirate na rešavanje problema iako vam to nije bilo u planu. Prilično ste zatvoreni prema bračnom partneru, kao i on prema vama. Muči vas reuma.


VAGA


Očekuju vas poslovni pregovori. Budite obazrivi. Najbolje da proverite kredibilitet saradnika pošto nije u potpunosti iskren prema vama. U potpunosti ste fokusirani na bračnog partnera. Pričuvajte se zavisnosti.


ŠKORPIJA


Očekuju vas poslovni pregovori tokom kojih ćete briljirati. Jasno izlažete ideje, kao i njihove beneficije, ostavljate utisak osobe koja barata činjenicama. Idealizovali ste parnera, a toga niste svesni. Zdravlje je stabilno.

STRELAC


Držite sve pod kontrolom. Poslovna situacija je stabilna. Očekuje vas novo poznanstvo. Druga osoba ostavlja pozitivan utisak na vas, naročito njena energija, samopouzdanje i optimizam. Imunitet je jak, a zdravlje solidno.


JARAC


Sa puno entuzijazma i energije posvećujete se poslovnim obavezama. Pravite nove planove koji nisu bazirani na činjenicama. Problem je što imate subjektivan utisak da sve možete. Zanimljivo poznanstvo je pred vama. Moguće su alergije.


VODOLIJA


Svu svoju energiju ulažete u posao. Jako ste vredni, ambiciozni i želite što pre da odradite poslovne ciljeve. Ne želite da bračni partner sazna kakve su tačno finansije da ne bi došlo do sukoba. Zdravlje je solidno.


RIBE


Takmičarski ste raspoloženi. Fokusirani ste na poslovne obaveze i želite da pokažete kako ih odrađujete u kratkom vremenskom roku. Zadovoljni ste vezom. Prija vam podrška partnera. Imaćete problem da zaspite na vreme.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here