Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 14. novembar

Dnevni horoskop za 14. novembar

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN

Nadređena osoba je nezadovoljna vašim rezultatima rada, baš kao i vi. Jasno vam je da su neke promene neophodne, ali niste sigurni kakve. Imate simpatiju kojoj još uvek ne pokazujete emocije. Raspoloženje je u padu.

BIK

Na poslu vas čekaju teškoće koje onemogućavaju realizaciju poslovnih planova. Emotivna veza je u krizi, ali smatrate da nema potrebe da se više trudite oko nje jer problemi ne mogu da se reše. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

BLIZANCI

Ulažete ogromnu energiju u posao, ali su rezultati prilično slabi. Nadređena osoba vam daje određene instrukcije, ali i podršku. Shvatate da ste u vezi koja vam ne odgovara. Eliminatorsni sistem radi usporeno.

RAK

Prilično ste vredni, ali je pravi razlog mogućnost da na brz način dođete do

prihoda. Niste zadovoljni ponašanjem partnera. Očekujete da pokaže više ljubavi prema vama. Žuč je prilično osetljiva.

LAV

Potraga za poslom je urodila plodom. Konačno vam stiže poslovna ponuda koja vam odgovara i koju prihvatate. Suviše ste fokusirani na poslovne obaveze da bi se videli sa partnerom. Mogući su problemi sa kožom.

DEVICA

Smata vam kada ne držite situaciju na poslu pod kontrolom. Rastrgnuti ste na više strana i ne znate više šta je prioritet, a šta ne. Posao utiče i na emotivnu sferu pa vas susret sa partnerom ne zanima i otkazujete ga. Jako ste nervozni.

VAGA

Poslovna i finansijska situacija je stabilna i vi tu ništa ne bi menjali. Emotivno ste neispunjeni. Niko vas ne intrigira i priželjkujete da se zaljubite. To je teško s obzirom da ne vodite aktivan društveni život. Osećate se dobro.

ŠKORPIJA

Imate utisak da je situacija ne poslu nepromenjiva i nepopraviva. Odlučujete da potrazite drugi posao. Emotivno ste zadovoljni. Partner vam pruža tako potreban osećaj sigurnosti. Moguća je urinarna infekcija.

STRELAC

Posao stagnira zbog čega ste neraspoloženi. Finansije su ogranične zbog čega ste zabrinuti. Kada je emotivna sfera u pitanju ne ličite sami na sebe. Imate manjak samopouzdanja. Mogući su hronični problemi sa reumom.

JARAC

Saradnja sa kolegama nije najbolja. Imate mnoštvo ideja, ali nikako da se složite koja je najbolja. Veza se ugasila. To mirno prihvatate jer ste svesni da emocija odavno više nema. Mogući su problemi sa pritiskom.

VODOLIJA

Očekuje vas uspešan poslovni put koji će za posledicu da ima poboljšanje finansija. Nezadovoljni ste odnosom u braku. Manji nesporazum lako prerasta u veći sukob. Zdravstveno stanje je stabilno.

RIBE

Na poslu držite sve pod kontrolom. S obzirom da se sve odvija kako treba pravite nove poslovne planove. Emotivno ste zainteresovani, ali prilično pasivni. Diskretno pokušavate da saznate što više informacija. Osećate se dobro.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here