Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 14. oktobar

Dnevni horoskop za 14. oktobar

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN

Maksimalno ste fokusirani na obaveze i uspešni. Niste zadovoljni situacijom na emotivnom polju. Imate potrebu za emotivno intenzivnim odnosom, ali vam voljena osoba ne izlazi u susret. Povremeno ste napeti.

BIK

Niste zadovoljni finansijama. One su ograničene i imate utisak do morate da razmišljate o svakom dinaru. Prezadovoljni ste emotivnim odnosom. Imate utisak da ste konačno našli pravu osobu. Grlo je osetljivo.

BLIZANCI

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Štagod da pokušate da uradite nema efekta. Niste sigurni u vezi partnera. Pažljivo pratite njegovo ponašanje. Što se tiče zdravlja bićete razdražljivi.

RAK

Na poslu vas čeka more problema. Pokušavate da se izborite sa njima, ali vam ne ide lako. Emotivno ste neispunjeni. Potreban vam je partner da bi se osećali dobro. Povedite računa o ishrani.

LAV

Prilično ste samouvereni i sa puno entuzijazma se fokusirate na obaveze. Uspešni ste i zadovoljni poslovnim rezultatima. Odličan je dan za upoznavanje. Zračite autoritetom i ostavljate povoljan utisak. Zdravlje je dobro.

DEVICA

Imate previše obaveza i želite da ih odradite što pre. Upravo zbog toga pravite sitne propuste. Niste svesni da postoji osoba kojoj se dopadate. Pogledajte oko sebe. Neko pažljivo prati šta radite. Zdravlje je stabilno.

VAGA

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Sve se odvija kako ste zamislili, a radite i na novim poslovnim planovima. Emotivno ste nezadovoljni. Imate utisak da je partner svalio sve obaveze na vaša leđa. Zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Nezadovoljni ste finansijskom situacijom. Otkazan je priliv novca na koji ste računali. Uživate u tajnoj ljubavi. Prepuštate se emocijama i strasti. Što se tiče zdravlja pripazite na hranu. Postoji mogućnost da vam neka hrana smeta.

STRELAC

Ne uspevate da ostvarite kvalitetnu komunikaciju sa kolegama. Vaše ideje ne nailaze na odobravanje. Imate simpatiju, ali niste sigurni da li vas gleda na način na koji vi nju doživljavate. Zadovoljni ste zdravljem.

JARAC

Pokušajte da odvojite više vremena za donošenje odluke. Ako odluku budete doneli na brzinu pokajaćete se. Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Komunikacija je loša i ne razumete jedno drugo. Mogući problemi sa reumom.

VODOLIJA

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Planovi se realizuju upravo na način na koji očekujete. Niste ispunjeni emotivnim odnosom. Želite da partnerka promeni svoje ponašanje, ali ona to odbija da uradi. Zdravlje je solidno.

RIBE

Pojavljuju se teškoće koje usporavaju proces rada. Sa mnogo optimizma krećete u njihovo rešavanje. Zanimljiv susret je pred vama. Intuicija vam govori da ste sreli osobu sa kojom vas čeka budućnost. Zdravlje je stabilno.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here