Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 16. januar: Odmor i dobar san su sada prioritet!

Dnevni horoskop za 16. januar: Odmor i dobar san su sada prioritet!


Ovan 

Upornost se uvek isplati, a danas ćete to iskusiti iz prve ruke. Mislili ste da samo rasipate svoje znanje i da niko ne obraća pažnju na vas ali ipak će se danas vaši rezultati videti i dobićete pohvalu zbog toga. Bićete ponosni na sebe i na svoj uspeh.


Bik


Kada ste se jutros probudili, niste ni sanjali da je danas dan koji će odrediti vašu budućnost na jedan sasvim neočekivan način. Kada odete na posao shvatićete o čemu se radi. Poziv koji tako dugo čekate se neće desiti još izvesno vreme, a sasvim je izvesno da se možda neće ni desiti, nemojte da gajite lažnu nadu.

Blizanci


Nikada niste bili ljubitelj izazova ali jako dobro umete da odgovorite na iste ako vas na to sticaj okolnosti natera. To što nešto ne volite ne znači da niste dobri u tome, a danas će do izražaja doći i vaš smisao za humor. Ako niste u vezi, nemojte baš danas da započinjete novu vezu, nije vreme za to, samo ćete se nepotrebno razočarati.


Rak


Nemate dovoljno energije da završite svoje radne zadatke danas i to se vidi, iako pokušavate to da sakrijete. Kolege vas gledaju ispod oka i pitaju se šta se to desilo sa vama i gde vam je ona energija sa početka karijere.

Lav 


Ako ste u vezi, to vas ne sprečava da komunicirate sa suprotnim polom, imate pravo čak i da flertujete, samo nemojte da pređe granicu kulturnog ponašanja.
Ipak ste vi osoba od šarma koja i dalje privlači suprotni pol a takođe volite i da flertujete kao nekada ranije.

Vaga


Konačno će doći dan kada možete da završite svu papirologiju oko posla koji obavljate i pokušavate da završite već nekoliko meseci. Osećate se ponosno zbog toga. Sa porodicom i prijateljima vas očekuje neko veselje ali niste toliko željni da odete na njega. Ipak, red je red i morate da ga poštujete, i drugi su vas ispoštovali kada je trebalo.

Škorpija


Očekujte finansijsku dobit koja će vam dobro doći pošto ste polako ali sigurno počeli da se gušite u dugovima. Mali finansijski stimulans će vas izvući iz neprijatne situacije. Voljena osoba će vam pripremiti lepo iznenađenje koje niste očekivali ni u najluđim snovima.

Strelac


Niste dužni nikome da pomažete, a naročito ne onima koji su ranije pokušali da vas emotivno povrede i da vas ponize pred drugima. Sa partnerom ćete imati jedan dirljiv i iskren razgovor koji će vas još više zbližiti. Emocije će biti jače nego ikada ranije.

Jarac


Neko vam sa posla smešta krivicu iako vi ne znate o čemu se radi. Nemojte da dozvolite to već istražite ko to radi i koji je pravi razlog takvog ponašanja.
Ako želite da budete sa osobom koja je slična vama, morate da prihvatite njene mane i vrline, iste one koje imate i vi. Inače ćete biti dvolični.


Vodolija


Iako ste pažljivo radili sve što vam je rečeno, moguće je da se na poslu pogrešili u nekim brojkama. Proverite to dva puta kako ne bi napravili veću štetu. Bolje je sprečiti nego lečiti. Umorni ste i samo želite da se domognete kreveta i da spavate barem dva ili tri dana. Nažalost, to nećete moći zato što vas već sutra čekaju nove obaveze.

Ribe


Povoljan dan je pred vama, samo morate da ga iskoristite na pravi način ako želite da izvučete maksimum iz njega. Planovi vam danas nisu potrebni, imate ideju kako da dođete do željenog cilja brzo i ekasno. Zdravstveno se osećate odlično ali vam svi drugi kažu da ne izgledate baš najbolje. Možda bi trebalo da
posvetite malo vremena sebi i svom izgledu, nikako da nađete vreme da se malo ulepšate.

IZVORkurir
Prethodna vestVozio drogiran, bez dozvole i tablica
Sledeća vestNAJNOVIJI IZVEŠTAJ: Ovo je trenutno stanje sa brojem obolelih

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here