Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 17. april

Dnevni horoskop za 17. april

Foto: ilustracija

OVAN


Danas ćete imati manje promene kada je u pitanju posao. Neće vam biti lako da ostvarite svoje planove. Trenutno stanje između vas i voljene osobe vodi do problema i svađa. Niste zadovoljni vezom. Potrebno vam je više sna.


BIK


Dobro ste raspoloženi i motivisani za posao. Možete da očekujete da ćete ostvariti dobre rezultate. Ukoliko ste ušli u neku novu ljubavnu vezu, radite na tome da budete otvoreniji prema partneru. Osetljiv predeo zglobova.


BLIZANCI


Danas ste prilično napeti, pa vam na poslovnom polju sve smeta. Teško vam je da se skoncentrišete. Voljena osoba će pokazati svoja iskrena osećanja prema vama. Spremni ste da joj uzvratite. Moguća je ukočenost.


RAK


Danas ćete imati prepreke na polju posla. Nećete uspeti da realizujete sve ono što želite. Ako ste slobodni, spremni ste za nova poznanstva i za početak neke ozbiljnije veze.Proverite nivo holesterola u krvi za svaki slučaj.

LAV


Danas ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Bićete zadovoljni situacijom na poslu.Moguće je da ćete spontano uspeti da ostvarite poznanstvo sa osobom prema kojoj ćete početi da gajite jaka osećanja. Odlično se osećate.


DEVICA


Možete da očekujete da ćete imati neke nove prilike za zaradu. Spremni ste da se usmerite na poslovne promene.Imate jako mnogo poverenja u voljenu osobu i spremni ste da sa njom gradite budućnost. Izbegavajte unos šećera.


VAGA


Pred vama je period u kojem ćete imati mnogo obaveza. Moguće je da vam posao postaje prilično naporan.Veoma ste zaljubljeni i sa voljenom osobom imate dobar odnos. Problemi sa glavoboljom su mogući.


ŠKORPIJA


Ne čekaju vas nikakve dodatne obaveze kada je u pitanju posao. Današnji dan vam je povoljan za odmor. Moguće je da vam nije lako da donesete odluku o prekidu veze u kojoj se nalazite. Cirkulacija vam je problematična.

STRELAC


Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima kada je u pitanju posao.Moguće je da u vašem ljubavnom životu nedostaju neke promene. Osećate da monotonija vlada već duže vreme. Povišen pritisak.


JARAC


Moguće je da će doći do manjih promena u odnosu sa saradnicima. Te promene će se dobro odraziti na vaš posao.Ako ste zauzeti, sa voljenom osobom ćete imati jako lep odnos danas. Ukočenost vas prati.


VODOLIJA


Sa kolegama sa kojim sarađujete ostvarujete pozitivnu radnu atmosferu kojom ste zadovoljni.Spremni ste za nova poznanstva. Očekuje vas povoljan period za flert i za ljubavne promene.Mogući su manji problemi sa jetrom.


RIBE


Možete da se nadate prilici da ostvarite poboljšanje zarade. Spremni ste da na poslu primenite svoje kreativne ideje.Dopada vam se osoba koju poznajete od ranije. Spremni ste za nešto više. Na polju zdravlja nemate probleme.

IZVORkurir
Prethodna vestAutomobil kao motiv koji nas pokreće
Sledeća vestU Sremu 64 obolelo od korone

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here