Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 18. jul

Dnevni horoskop za 18. jul

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN

Osećate veliki pritisak kada je u pitanju polje posla. Moguće je da ste na sebe preuzeli više obaveza nego što je trebalo. Ukoliko voljenoj osobi pokažete iskrena osećanja nećete se pokajat. Čuvajte svoje zube.

BIK

Trenutno vam je poslovni uspeh veoma važna stavka pa ste maksimalno posvećeni svojoj karijeri. Novo poznanstvo u vama budi jaka osećanja i spremni ste da se prepustite svojoj intuiciji. Ukočenost vas muči.

BLIZANCI

Ako se oslonite na saradnike sa kojima ste okruženi na poslu, nećete uspeti da obavite sve što ste planirali. Obratite pažnju na nove ljubavne mogućnosti i prilike koje vam se ukazuju. Mogući su problemi sa bubrezima.

RAK

Vreme je da ozbiljnije shvatite svoje poslovne obaveze kako ne biste morali da ispaštate zbog grešaka. Vaša veza sa voljenom osobom je sada u fazi razvoja. Sve više se vezujete jedno za drugo. Smanjite unos slatkiša.

LAV

Promenljivo finansijsko stanje vam unosi osećaj nervoze i nesigurnosti. Potrebno vam je vreme da dođete do nekih boljih odluka. Możete da verujete voljenoj osobi koja vam je verna i posvećena. Problemi sa vrtoglavicom.

DEVICA

Poslovno polje vam je dobro prikazano, uspeli ste da ostvarite stabilnost i imate veliki osećaj olakšanja na ovom planu. Moguće je da ćete imati neke probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Dobro se osećate.

VAGA

Ne dopada vam se to što na poslovnom polju stagnirate i što nemate neke veće pomake. Važno je da budete iskreni i otvoreni u komunikaciji sa partnerom kao i da budete spremni na kompromis. Povedite računa o osetljivim očima.

ŠKORPIJA

Moguće je da će vam se ukazati prilika da promenite radno mesto. Povoljan vam je dan koji donosi nove poslovne mogućnosti. Imate utisak da partner pokazuje neki vid zahlađenja u vezi. Urinarne infekcije.

STRELAC

Važno je da na polju posla budete temeljni i detaljni kako ne bi pravili neke greške. Emotivno ste ispunjeni i srećni ste pored osobe do koje vam je stalo. Moguće je da maštate o zajedničkom životu. Prijalo bi vam više sna.

JARAC

Bićete maksimalno posvećeni poslu. Stalo vam je do toga da na polju karijere ostvarite napredovanje. Moguće je da ste na neki način pokazali da ste ljubomorni i nepoverljivi prema partneru. Moguća je prolazna glavobolja.

VODOLIJA

Iako sada očekujete rešenje za neke probleme, nije vam lako da se suočite sa svim onim što se dešava u poslovnom okruženju. Današnji dan vam je povoljan kada je u pitanju polje ljubavi. Povećajte unos kalcijuma.

RIBE

Neće vam biti teško da organizujete poslovne promene za koje smatrate da su vam u ovom periodu neophodne. Očekuje vas poznanstvo sa osobom prema kojoj ćete početi da gajite sve osećanja. Moguća je ukočenost u leđima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here