Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 18. oktobar

Dnevni horoskop za 18. oktobar

PODELI


OVAN


Prilično ste ambiciozni i imate utisak da ste bolji od kolega. Pokušavate da nametnete svoje ideje. Saradnici vas smatraju teškom osobom za saradnju. Emotivna veza je završena. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa pritiskom.


BIK


Imate utisak da je poslovna situacija idealna. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Posvećeni ste voljenoj osobi i jako vam je dragocen osećaj sigurnosti koju vam ona pruža. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa bešikom.


BLIZANCI


Posustali ste zbog nagomilanih problema na poslu. Ma koliko se trudili da ih rešite imate utisak da posao stagnira. Maksimalno uživate u tajnoj vezi. Što se tiče zdravlja prilično ste napeti i neophodna vam je relaksacija.


RAK


Posao stagnira. Pokušavate da sa saradnicima rešite probleme, ali bez uspeha. Emotivno ste zadovoljni. Voljena osoba primećuje u kakvom ste raspoloženju i pokušava da vas opusti i vrati samopouzdanje. Zdravlje je solidno.

LAV


Vaši napori ne daju rezultate. Očekivali ste uspeh pa ste razočarni što do toga nije došlo. Što se tiče emotivne sfere došao je trenutak suočavanja sa drugom stranom i razjašnjenje problema. Moguća je glavobolja.


DEVICA


Odličan je dan za formulisanje poslovnih ciljeva. Prilično ste detaljni i imaje jasnu viziju šta želite da postignete. U emotivnoj sferi očekuje vas zanimljivo poznanstvo. Što se tiče zdravlja neophodan vam je odmor.


VAGA


Komunikacija sa poslovnim saradnicima nije najbolja. Očekujete njihov poziv, ali se oni ne javljaju. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom. Prija vam njegova muževnost i zaštitnički stav. Mogući su problemi sa hormonima.


ŠKORPIJA


Situacija je takva na poslu da imate utisak da lupate glavom o zid. Problema ima puno, bez rešenja ste i demoralisani. Jedina oblast gde se osećate ispunjeno je oblast tajnih veza. Što se tiče zdravlja moguća je glavobolja.

STRELAC


Zadovoljni ste situacijom na poslu. Organizovani ste, vredni i očekujete veći uspeh. Stojite jako loše finansijski, ali ne želite da voljena osoba brine zbog toga pa joj ništa ne govorite. Zdravlje je solidno.


JARAC


U raskoraku ste sa kolegama. Dok su oni spremni za promene i rizike vas takve stvari odbijaju. Emotivno ste nezadovoljni. Druga stana želi da popravi odnos, ali sa vaše strane nema interesovanja. Zdravlje je solidno.


VODOLIJA


Da kolegama imate različito viđenje poslovne situacije i poslovnih planova. Situacija u braku je nezadovoljavajuća. Partner je izuzetno nervozan, sve mu smeta i jedva čeka da započne svađu sa vama. Što se tiče zdravlja neopušteni ste.


RIBE


Nezadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Oni ne prihvataju vaše nove, neuobičajene ideje. Više im odgovara proveren način rada. Partner primećuje vaše neraspoloženje i pokušava da vas opusti. Što se tiče zdravlja glavni problem je stres.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here