Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 18. septembar

Dnevni horoskop za 18. septembar

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN


Ovo je odličan dan za samostalno obavljanje poslovnih obaveza s obzirom da nećete biti raspoloženi za timski rad i komunikaciju. U emotivnom smislu uživaćete u komunikaciji i intimi sa voljenom osobom. Zdravlje je odlično.


BIK


Odličan dan za finansije i posao. Priliv novca pozitivno utiče na poslovnu motivaciju. Emotivno ste prilično otvoreni i raspoloženi za intenzivno druženje sa partnerkom. Kada je zdravlje u pitanju osećate se snažno.


BLIZANCI


Problemi na poslu utiču na pad samopouzdanja. Srećom je oblast ljubavi odlično prikazana pa satisfakciju nalazite u sferi ljubavi. Kada je zdravlje u pitanju ulenjili ste se i ne krećete se uopšte što će vremenom dovesti do određenih posledica.


RAK


Osećate se prilično uspešno na poslu pa se može desiti da obećate i više nego što možete da uradite. Ljubav vam je rak rana i prošlost vam ne izlazi iz glave. Pripazite na ishranu jer je dan povoljan za prejedanje.

LAV


Poslovno ste nezadovoljni i imate utisak da loš poslovni period nikad neće proći. Emotivno ste zadovoljni i sledi vam prelep susret sa partnerkom. Leđa su vam osetljiva, naročito donji deo gde su mogući i bolovi.


DEVICA


Ovo je povoljan dan za dobijanje nove poslovne ponude što će pozitivno uticati na raspoloženje. Imate osećaj da vam ljubav ne ide i u pravu ste oko toga. Na polju zdravlja jajnici su osetljivi.


VAGA


U toku je odličan dan za umetnička ostvarenja. U emotivnom smislu ste neopušteni, neprilagođeni i imate potrebu da radite stvari iz inata. Fizički se dobro osećate, a prijala bi vam šetnja pored vode.


ŠKORPIJA


Poslom ste nezadovoljni i potrebno je da na staložen način prihvatite da nije svaki period povoljan za posao. Emocije su vam proradile tako da imate potrebu da budete sa partnerkom što više. Nadbubrežne žlezde su osetljive.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here