Naslovna Zabava DNEVNI HOROSKOP ZA 19. DECEMBAR: Ovan razočaran u partnera, Bik pod pritiskom...

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. DECEMBAR: Ovan razočaran u partnera, Bik pod pritiskom zbog posla

PODELI
Foto: Pixabay

OVAN

POSAO: Ne verujete u nečija obećanja, potrebna vam je jača garancija. Ljudi su skloni da svašta pričaju. Okruženi ste neiskrenim osobama, koje su sklone lažnim obećanjima, spletkama.

LJUBAV: Moguće da od partnera nećete dobiti sve što ste očekivali i da ćete time biti razočarani. Rešenje je u iskrenom razgovoru i razumevanju.

ZDRAVLJE: Osetljivi zglobovi. Nemojte ih previše forsirati. Promenite režim ishrane, posavetujte se sa nutricionistom. Potreban je i unos odgovarajućih medikamenata.

BIK

POSAO: Brojne obaveze koje vas čekaju stvaraju veliki pritisak i osetnu nervozu. Napravite plan, od kojeg nećete odstupati, kojeg ćete se pridržavati, ali isto tako da budete otvoreni za sve ponuđene opcije, koje bi vam donele kvalitetno, ali i brzo rešenje.

LJUBAV: Delujete nezainteresovano za partnerove predloge. Moguća je manja svađa. Pokušajte da zajedno nađete izlaz iz teške situacije uz međusobno razumevanje, podršku.

ZDRAVLJE: Nesanica. Opterećeni ste poslovima, stalno ste pod stresom.

BLIZANAC

POSAO: Budite otvoreni u komunikaciji sa nadređenima i tražite im više vremena da obavite sve zadatke. Isplanirajte postojeće zadatke, uključite tim, sačinjen od poveljivih ljudi, kako bi ste iskoristili inovativne ideje.

LJUBAV: Potrebna vam je podrška voljene osobe u teškim trenucima. Međutim, partner nije zainteresovan za vaše probleme, u njemu ne možete naći podršku. Možete se razočarati. Tada razmislite da li je vredno da li i dalje ulažete u odnos.

ZDRAVLJE: Osetljiva bešika. Prehlada.

RAK

POSAO: Iako ste veoma snalažljivi i sposobni neke stvari vam očigledno ne idu od ruke. Saslušajte predloge drugih poslovnih saradnika, možda i da im prepustite deo poslova koje obavljate. Nećete zažaliti.

LJUBAV: Razočarani ste zbog izliva nezadovoljstva partnera. U vreme kada ste poslovno opterećeni, potrebna vam je podrška.

ZDRAVLJE: Problemi sa kolenima. Nemojte zanemariti problem, posavetujte se sa lekarom. Dobićete odgovarajuću fizikalnu terapiju.

LAV

POSAO: Važno je da poštujete dogovor koji imate i da budete fer i korektni prema saradnicima. Time stičete neophodno poverenje, ali ujedno stvarate i pozitivno okruženje, koje će stvoriti produktivni tim.

LJUBAV: Razgovarajte sa partnerom i otvoreno mu recite koje stvari ne možete da tolerišete u vezi. Ukoliko zajedno ne uspete da nađete rešenje, predložite krajnji ishod, a to je prekid veze.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku. Može doći do pada imuniteta, počnite sa unošenjem minerala i vitamina.

DEVICA

POSAO: Nemojte da verujete u prevelika obećanja ili u ljude koji su jaki samo na rečima. Kada je potreban rezultat ili ispunjenje obećanja sve se završi kao mrtvo slovo na papiru. Verujte ponajviše sebi i u svoje kvalitete.

LJUBAV: Ako vam je važno da probleme u vezi rešite, budite spremniji na kompromis. Možda i sami grešite u ophođenju sa partnerom, očekivanja su vam različita.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak. Vreme je da počnete sa uzimanjem lekova.

VAGA

POSAO: Bićete stavljeni pred svršen čin u nekim poslovnim odlukama. Međutim, vi uvek možete da iznesete svoj predlog, koji je nemoguće odbiti, jer ste poznati po svojim inovacijama.

LJUBAV: Želite da se malo više aktivirate na ljubavnom planu i da stvorite pozitivniju atmosferu. Upali ste u kolotečinu.Raspoložite partnera idejom o odlasku na neku dalju destinaciju.

ZDRAVLJE: Muči vas nesanica. Opterećeni ste poslovima koji vas trenutno muče. Neophodna je relaksacija odlaskom u neki spa centar.

ŠKORPIJA

POSAO: Okrenuti ste ka tome da iskoristite sve poslovne prilike koje se nude. Ipak, prioritetima dajte veću šansu, a za ostale poslove napravite raspored, kako biste uspeli u realizaciji.

LJUBAV: Moguće je da nekim problemima u sentimentalnoj vezi pridajete prevelik značaj. Preterujete, slutite loš ishod. Umiriti vas jedino može otvoren razgovor sa partnerom.

ZDRAVLJE: Nađite način da se relaksirate. Trenutno je za vas najbolji odlazak na plivanje ili na masažu.

STRELAC

POSAO: Nemojte da donosite odluke vezane za posao u afektu ili da reagujete impulsivno. Kontrolišite svoje postupke, reči, naročito u kontaktu sa nadređenima. Zadržite svoje mišljenje za drugu priliku.

LJUBAV: Potrudite se da pozitivno iznenadite voljenu osobu i da joj popravite raspoloženje.Primetili ste da je partner prilično neraspoložen i odsutan. Razgovorom i pažnjom pronađite zajedničko rešenje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. Vreme je da posetite stomatologa.

JARAC

POSAO: Potrebno je da budete spremni da prihvatite tuđe ideje koje su u ovom trenutku ipak bolje od vaših. Ostvarite dobru komunikaciju sa saradnicima, jer zajedno možete da ostvarite zavidne rezultate.

LJUBAV: Zanemarili ste svoje emocije, niste ih na vreme pokazali i sada se kajete zbog toga. Partnerovo interesovanje opada, okrenuo se drugim stvarima, što vas deprimira.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Ne podnosite alkoholna pića, obično se veselje završi mučninom.

VODOLIJA

POSAO: Nemojte da dajete velika obećanja, za koja ste u startu sigurni da nećete moći da ih ispunite. Umete dosta obaveza da preuzmete na sebe, zatim se nađete u nezavidnoj situaciji, jer shvatite da ne možete da ih realizujete u datom roku.

LJUBAV: Ukoliko budete ušli u avanturu sa jednom izazovnom osobom, mnogo toga možete izgubiti, jer je u pitanju tajna veza.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija. Pozabavite se svojim zdravljem, potpuno ste ga zanemarili.

RIBE

POSAO: Možete lako stvoriti pogrešnu sliku o nekim događajima. Nemojte sami da donosite odluke. Ukoliko niste sigurni, posavetujte se sa poslovnim partnerom, razmenite mišljenja, zajedno planirajte naredne korake.

LJUBAV: Očekuju vas prijatni trenuci u društvu partnera koji je prepun nežnosti kada ste vi u pitanju. Sada planirajte odlazak na neku dalju destinaciju.

ZDRAVLJE: Hormonalni disbalans. Posetite endokrinologa, ne zanemarujte promene, naročito ako je u pitanju štitna žlezda.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here