Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 19. jul

Dnevni horoskop za 19. jul

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN


Očekuje vas mnogo izazova koji bi mogli da vam donesu poslovne dileme i nedoumice. Ne osećate više istu dozu ljubavi prema voljenoj osobi i primećujete kako se udaljavate od nje. Problemi sa urogenitalnim traktom.


BIK


Imate osećaj velikog olakšanja jer vam se problemi na polju posla konačno pozitivno rešavaju. Trenutna situacija na polju ljubavi vam se ne dopada i niste baš zadovoljni okolnostima. Imunitet vam je oslabljen.


BLIZANCI


Dok ne raskrstite ono što je ostalo nerešeno na poslovnom polju u prošlosti nećete biti stabilni. Situacija na ljubavnom polju bi mogla da vas brine, odnos sa partnerom nije kakav ste očekivali da će biti. Ubrzan rad srca.


RAK


Moguće je da će doći do manjih komplikacija na vašem poslu danas. Zabrinuti ste zbog raznih prepreka. Iako niste spremni za novu vezu, imate udvarača koji je veoma uporan. Grudni koš je osetljiv pa se čuvajte.

LAV


Do rešenja problema koje imate dolazi postepeno i sada i sami vidite da svetlo na kraju tunela postoji. Vaš partner stalno pokazuje da nije dovoljno srećan u vezi sa vama, i moguća je kriza u vezi. Sinusi su vam osetljivi.


DEVICA


Potrebno vam je vreme da ostvarite planove koje imate. U budućnosti ćete biti veoma uspešni. Iako ste svesni svojih mana kao i teških okolnosti koje prate vašu vezu, ne želite da odustanete od partnera. Povećan apetit.


VAGA


Trudite se da nađete dobar posao koji će zadovoljiti vaš aočekivanja. Spremni ste da radite na poslovnoj edukaciji. Trenutni partner vam više ne odgovara i sve ste spremniji za konačan prekid te veze. Povišen krvni pritisak.


ŠKORPIJA


Sreća je na vašoj strani, pa vam poslovna situacija dolazi do razrešenja zbog kojeg ste prilično zadovoljni. Današnji dan vam donosi mogućnost za ostvarenje veze koja bi mogla da se odvija u tajnosti. Nesanica vas muči.

STRELAC


Ukazuje vam se nova poslovna prilika koju ćete morati da iskoristite u narednom periodu ako želite napredovanje. Očekuje vas period u kojem ćete imati nove nesuglasice i trzavice na polju emocija. Nervna napetost.


JARAC


Dolazite do novih ideja koje će vam za posao biti veoma korisne. Ulazite u period jako dobrih promena. Promenili ste mišljenje o voljenoj osobi i sada polako vaša osećanja ka njoj jenjavaju. Imate mnogo energije u sebi.


VODOLIJA


Pokazujete spremnost da se posvetite pokretanju novih projekata koji će vam za posao biti veoma značajni. Znate da vam je potrebno novo poznanstvo kako biste mogli da prestanete da razmišljate o bivšoj. Izbegavajte alkohol.


RIBE


Pripremite se za nove poslovne poduhvate koji će od vas zahtevati mnogo angažovanja i posvećenosti. Osoba koja vam se dopada će pokazati da gaji podjednako interesovanje ka vama. Potrebno vam je više sna.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here