Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 19. oktobar

Dnevni horoskop za 19. oktobar

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN

Nezadovoljni ste sobom, jer uprkos tome što ste maksimalno angažovani ne uspevate da prevaziđete teškoće na poslu. Imate utisak da veza stagnira i razmišljate da je prekinete. Raspoloženje vam varira.

BIK

Zadovoljni ste kako se razvija posao. Pohvale stižu od nadređene osobe i vi sa dodatnim elenom nastavljate da radite. U emotivnom smislu niste ispunjeni i čekate da vidite da li će doći do poboljšanja odnosa. Dobro se osećate.

BLIZANCI

U opticaju je više poslovnih ideja pa vagate koju da izaberete. Sve imaju prednosti, ali i mane. Postoji osoba na koju mislite. Nedostaje vam. Niste sigurni kako bi reagovala da joj se javite. Malo ste neraspoloženi.

RAK

Prilično ste samouvereni i raspoloženi za nove poslovne izazove. U emotivnom smislu ste neispunjeni. Veliki ste emotivac i imate potrebu da brinete o nekome i da se osećate emotivnu sigurnost. Mogući su problemi sa bubrezima.

LAV

Pred vama je novo poslovno poglavlje. Dobili ste poslovnu ponudu koja vam u potpunosti odgovara tako da je bez ikakvog dvoumljenja prihvatate. Emotivno ste ispunjeni. Kada je zdravlje u pitanju mogući su problemi sa srcem.

DEVICA

Totalno ste nezadovoljni situacijom na poslu i poslovnim partnerom. Očigledno vam je da ste vi mnogo ozbiljniji i da druga strana ne zadovoljava vaše kriterijume. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Umorni ste.

VAGA

Posao se odvija na optimalan način. Ono što vas brine su finansije. Volite da spontano trošite novac, a sada niste u poziciji da to radite. Na emotivnom polju očekuje vas neobavezan i nezanimljiv flert. Moguće su alergije.

ŠKORPIJA

Očekuju vas ozbiljni problemi na poslu. S obzirom da ste upoznati dobro sa situacijom pripremili ste se za suočavanje sa njima. Prezadovoljni ste tajnom vezom. Ovakvu vezu ste čekali celog života. Zdravlje je solidno.

STRELAC

Relativno ste zadovoljni kako posao napreduje. Očekujete priliv novca. On vam daje vetar u leđa. U emotivnom smislu ste ispunjeni. Brak ispunjava sva vaša očekivanja. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa nervima.

JARAC

Prilično sta ambiciozni i uporni. Vodite računa o novcu pa vam iznenadni trošak teško pada. Odličan je dan za upoznavanje. Druga strana nije sigurna kakav je ostavila utisak na vas. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

VODOLIJA

Totalno ste nezadovoljni situacijom na poslu. Najradije bi otišli na duži odmor dok se problemi ne reše. Sa partnerom nemate zadovoljavajući odnos. Nedostaje vam osećaj zajedništva. Zdravlje je solidno.

RIBE

Nezadovoljni ste rezultatima rada saradnika i prekidate saradnju. Razočarani ste, jer ste očekivali mnogo više. Od partnera očekujete da bude u ovim trenucima pored vas. Što se tiče zdravlja, neraspoloženi ste.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here