Naslovna Dogadjaj Dnevni horoskop za 2. februar: Dva puta merite, jednom secite!

Dnevni horoskop za 2. februar: Dva puta merite, jednom secite!

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN

Imate sreće što ste veoma stručni u onome što radite i to drugima izgleda da je lako, ustvari se Vi izuzetno trudite da opravdate poverenje koje Vam je ukazano. Ukoliko ste u vezi, Vaša tvrdoglavost će na kraju izaći na videlo u konfliktu sa voljenom osobom. Naglašen je pad imuniteta.

BIK

Nezaposleni Bikovi mogu očekivati informaciju za posao od osobe koju vrlo dobro poznaju. Emotivno, u velikom ste problemu, jer u svakom nađete manu, a svoje ne vidite. Došlo je vreme da preispitate šta u stvari želite. Idealne osobe ne postoje! Imate sasvim dovoljno energije.

BLIZANAC

Ovo nije pravi trenutak da svu svoju snagu usmeravate u poslovnom smeru, jer kolege nisu spremne na rad i da Vas podrže u tome. Ukoliko ste u vezi, Vaša tvrdoglavost će na kraju izaći na videlo u konfliktu sa voljenom osobom. Problemi sa stomakom.

RAK

Sa kolegama možete imati dosta konfliktnih situacija, koje bi trebalo da izbegavate. Partner nema nameru da vam popusta i treba da shvatite da ste došli do kraja. Ukoliko oboje ne rešite problem, sve će biti uzalud. Prekontrolišite štitnu žlezdu.

LAV

Vredni ste, puni ideja, ali još nije vreme za nove poslovne poduhvate. Potreban Vam je iskren razgovor sa partnerom, u suprotnom Vašoj vezi preti rasulo. Zapitajte se zašto ste oboje toliko uporni u nečemu što i nije toliko važno. Imate sasvim dovoljno energije.

DEVICA

Nezaposlene Device mogu dobiti dobru poslovnu ponudu, čak i mogućnost odlaska u inostranstvo, gde bi ste mogli da profitirate. Okrenuti ste voljenoj osobi! Napokon ste shvatili da jedno bez drugog ne možete. Problemi sa sinusima.

VAGA

Svi poslovni planovi se odvijaju kako ste zamislili, po Vašem tempu i želji. Spremni ste za sve poslovne izazove. U partnerskim odnosima Vam je važna dominacija, a bilo bi bolje da pokušate da izgladite odnose. Dobro razmislite pre no što načinite sledeći korak. Muči Vas umor.

ŠKORPIJA

Nije lako uklopiti se u sasvim novu sredinu, ali napornim radom i zalaganjem uspećete da postignete sve svoje poslovne ciljeve. U ljubavi se nemojte opustati i zanemarivati jedno drugo, jer ste oboje u stanju da se okrenete drugom partneru, ponajviše zahvaljujući nezadovoljstvu. Patite od nesanice.

STRELAC

Sve mogućnosti koje Vam donose poslovi, trebali bi ste maksimalno iskoristiti. Ne bi ste smeli biti neodlučni! Partnerski odnosi će se prilično zakomplikovati, jer među Vama vlada ljubomora. Da li je opravdana ili ne, to jedino vi znate! Mogući su grčevi u mišićima.

JARAC

Ovaj dan obiluje poslovnim prilikama, a jedna osoba će Vam pomoći u odluci da li da nešto prihvatite ili ne! Ukoliko ne pronađete kompromis, može doći do pucanja emotivne veze. Preduzmite sve neophodne korake da do toga ne dođe. Odlično se osećate!

VODOLIJA

Važne poslove odradite što pre! Vodite računa da neke situacije i šanse ne propustite. Slobodne Vodolije su površne u kontaktima i sve veze doživljavaju prvo seksualno, pa tek onda emotivno. Problemi sa migrenom.

RIBE

Finansije se napokon pokreću, pa ćete uspeti da se rešite svojih dugova. Razmišljaćete vrlo intenzivno, o definitivnom odlasku u inostranstvo. Slobodne Ribe će se zaljubiti u osobu koja nije iz njihovog kraja. Čuvajte zdravlje!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here