Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 23. maj

Dnevni horoskop za 23. maj

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN

Generalno ste zadovoljni poslovnom situacijom, današnji dan vam je jako povoljan. Izuzetno zanimljivo poznanstvo vas uskoro očekuje! Oduševićete se novom osobom! Nema problema kod vas sa zdravljem.

BIK

Obaveze vam se gomilaju i imate utisak da ne možete sami da izađete na kraj sa tim. Svesni ste da situacija između vas i voljene osobe nije dobra ali ne znate na koji način da je promenite. Mogući su problemi sa nesvesticom.

BLIZANCI

Danas vam uspeva da ostvarite sve svoje poslovne ciljeve. Možete da očekujete da ćete imati razloga za slavlje! Iako vam se činilo da je voljena osoba iskrena prema vama, uvidećete da postoje neke iluzije. Problemi sa stopalima.

RAK

Moguće je da ćete uspeti da ostvarite poslovni dogovor sa novim važnim klijentom. Uživate u svojoj slobodi i niste spremni za početak neke nove ljubavne veze u narednom periodu. Moguća je vrtoglavica.

LAV

Povoljan je dan za rešavanje administrativnih pitanja kao i za bilo kakve sudske postupke. Ljubomora vam predstavlja glavni problem u odnosu sa voljenom osobom. Smirite svoje živce. Skloni ste upalama.

DEVICA

Danas vam rešenje nekog problema dolazi uz pomoć dobronamernih saradnika. Povoljan vam je dan za posao. Provešćete romantične trenutke sa osobom koju volite. Spremni ste da se posvetite vašoj vezi. Posetite lekara.

VAGA

Iako imate veliki broj obaveza. Današnji dan vam donosi zahtevnu atmosferu na poslu. Uskoro ćete ući u novu vezu. Spremni ste da pokažete vašem partneru da želite nešto ozbiljnije sa njim. Povećajte unos vitamina i tečnosti.

ŠKORPIJA

Danas nećete biti toliko zauzeti. Očekuje vas dan koji može da vam bude povoljan za odmor. Od partnera dobijate sve što vam je potrebno. Spremni ste da uživate u vašoj vezi koja je ispunjena ljubavlju. Imate puno pozitivne energije.

STRELAC

Možete da očekujete jako povoljan dan u kojem ćete imati priliku da poboljšate svoje finansije. Očekuje vas period u kojem ćete poželeti zajednički život. Dolazi vreme za važne odluke i nove korake. Dobro se osećate.

JARAC

Došli ste do prezasićenja trenutnim poslom. Imate utisak da vam je odmor više nego neophodan. Možete da očekujete da ćete upoznati osobu koja će pokazati da u vašem životu može da se promeni mnogo toga! Sinusi su vam osetljivi.

VODOLIJA

Zadovoljni ste poslovnom situacijom i u narednom periodu ne planirate veće promene. Ne očekuju promene ni u odnosu sa voljenom osobom. Lepo se slažete kada ste zajedno i zadovoljni ste. Pazite na štitnu žlezdu.

RIBE

Velika očekivanja vam sada neće biti ispunjena. Vreme je da se po pitanju nekih planova malo spustite na zemlju. Toliko ste zaljubljeni da ne primećujete neke očigledne mane kod vašeg partnera. Problemi sa migrenom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here