Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 26. avgust

Dnevni horoskop za 26. avgust

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN

Nije vam povoljan dan za posao. Očekuje vas period u kojem možete da imate razne komplikacije na ovom polju. Moguće je da vam je potrebno vreme da razmislite šta želite od odnosa sa partnerom. Kičma je osetljiva.

BIK

Putovanje u inostranstvo vam donosi priliku da na poslovnom polju napredujete i da ostvarite novu saradnju. Ako ste slobodni, sledi vam povoljan period za spajanje sa osobom koja će vam odgovarati. Izbegavajte alkohol.

BLIZANCI

Očekuje vas poboljšanje finansijske situacije. Možete da se nadate novim prilikama za proširenje posla. Moguće je da ćete na ljubavnom polju imati mogućnost za lepe promene sa voljenom osobom. Zdravlje vam je jako dobro.

RAK

Možete da očekujete povoljan dan za posao. Pred vama je prilika da rešite neke dileme koje ste imali u prošlosti. Očekuje vas period u kojem ćete na ljubavnom polju menjati mišljenje. Nizak pritisak vas muči.

LAV

Imate mnogo posla i današnji dan vam može biti veoma naporan. Posavetujte se oko pomoći sa nekim od saradnika. Pred vama je period koji vam na ljubavnom polju donosi priliku za dobre promene. Dobro se osećate.

DEVICA

Možete da očekujete da ćete imati priliku da počnete sa novim poslom koji će vam biti veoma značajan u budućnosti. Očekuje vas novo poznanstvo koje može da vas vodi i do jedne stabilne i ozbiljne veze. Prijaće vam šetnja.

VAGA

Pred vama su povoljne okolnosti na poslovnom polju. Možete da napredujete i da ostvarite bolju zaradu. Očekuje vas uzbudljiv dan za ljubav! Spremni ste da ostvarite novo poznanstvo i da se upustite u avanturu! Odmarajte što više.

ŠKORPIJA

Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite na poslovnom polju. Možete da očekujete povoljan period. Voljena osoba vam pruža emotivnu sigurnost. Osećate se jako dobro pored nje. Mogući su problemi sa zubima.

STRELAC

Potrebno je da imate strpljenje i da unapred iskalkulišete svaki korak kako bi na poslu bili uspešniji. Željni ste promena na ljubavnom polju. Monotonija vam nikako ne odgovara u ovom periodu. Nemojte da se zamarate previše.

JARAC

Možete da dobijete neke nove informacije kao i nove poslovne ponude koje će vam biti značajne. Uživaćete u svakom trenutku koji budete proveli sa osobom do koje vam je stalo. Vaša veza ide u dobrom pravcu. Povećajte unos tečnosti.

VODOLIJA

Ne vidite poslovnu situaciju sada na pravi način i zato možete da budete u nekom problemu. Osoba iz prošlosti vam se vraća i pokazuje da još uvek gaji osećanja prema vama kao i da želi da budete zajedno. Pad imuniteta.

RIBE

Dolazi vam mirniji period za posao koji je povoljan kako bi svoje finansije stabilizovali. Očekuje vas povoljan dan. Odnos sa voljenom osobom može da vam napreduje ako se ka tome budete usmerili. Moguć je nizak pritisak.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here