Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 26. jul

Dnevni horoskop za 26. jul

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN

Odlično ste raspoloženi i spremni da se maksimalno posvetite poslu. Očekuje vas povoljan period za posao. Želite da sačuvate brak i da se posvetite tome da gradite odnos sa voljenom osobom. Pazite na probavu.

BIK

Nije povoljan dan za putovanja kao ni za rešavanje bilo kakve papirologije danas. Spremni ste za to da vam se nova ljubav desi. Možete da očekujete povoljan period za zaljubljivanje. Grlo vam je podložno upalama.

BLIZANCI

Pred vama je dan koji vam može doneti nove poslovne sastanke i pregovore koji će vam biti važni. Ukoliko vam se dopada neka osoba koja se nalazi u vašem bliskom okruženju uskoro se srećete. Zdravlje je odlično.

RAK

Pred vama je dan u kojem ćete uspeti da rešite probleme na poslu. Zadovoljni ste svojim učinkom na ovom polju. Srećni ste sa vašim partnerom i vaša veza lepo napreduje. Osećate se voljeno. Prija vam fizička aktivnost.

LAV

Potrudite se da poradite na koncentraciji po pitanju posla. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim greškama. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam pokazati da ima iskrene i dobre namere. Moguća je glavobolja.

DEVICA

Imate utisak da ćete na polju posla teško rešiti komplikacije koje su vam se stvorile usled tuđe nepažnje. Dopada vam se osoba koja pokazuje da je spremna da bude otvorenija u emotivnom smislu. Pazite na svoja stopala.

VAGA

Opušteni ste i verujete u pozitivne poslovne preokrete. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete ostvariti neko novo ljubavno poznanstvo. Bez problema sa zdravljem.

ŠKORPIJA

Sada kada imate priliku da promenite posao, osećate dozu nostalgije prema starom radnom mestu. Pred vama je povoljan dan za početak veze sa osobom sa kojom već neko vreme flertujete. Zdravlje je sve bolje.

STRELAC

Saradnja sa inostranstvom vam donosi više benefita nego što ste očekivali. Nastupa povoljan period za posao. Spremni ste da otvorite svoje srce ka novim ljubavnim mogućnostima. Puni ste pozitivne energije imate u sebi.

JARAC

Imate puno motivacije i posvećeni ste poslu. Očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni svojim rezultatima. Moguće je da imate neke kočnice na polju ljubavi i da vam je teško da nađete sreću. Problemi vezani za žuč.

VODOLIJA

Ukoliko danas budete sklopili neki dogovor on bi kasnije mogao da se menja. Partner vam je veoma posvećen i uživate u lepom odnosu sa njim. Ljubavna strana vam je maksimalno ispunjena. Skloni ste alergijama.

RIBE

Možete da očekujete da ćete uspeti da dođete do razrešenja situacije koja vas muči na ovom polju. Nemate poverenje u partnera i vaša veza polako ali sigurno dolazi do ozbiljnije krize. Povećajte unos vitamina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here