Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 26. septembar

Dnevni horoskop za 26. septembar

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN

Odmarate se od poslovnih problema. Akcenat je na oblasti ljubavi. Maksimalno uživate u zajedničkom vikendu sa partnerkom. Imate želju da produžite vikend. Glava je osetljiva, naročito sinusi.

BIK

Rekapitulirate šta ste sve odradili tokom prošle nedelje i zadovoljni ste rezultatima. Odmarate se zasluženo. Odmarate i od ljubavnih problema u društvu porodice i prijatelja. Stomak je osetljiv pa bi bilo dobro da pripazite na ishranu.

BLIZANCI

Još uvek se niste distancirali od prethodne radne nedelje pa pravite okvirni plan rada za iduću nedelju. Odlazite sa partnerkom na vikend u prirodu i maksimalno uživate. Dobro raspoloženje vam se vraća.

RAK

Razmišljate o tome šta ste uspeli, a šta ne da uradite tokom prošle nedelje. Nezadovoljni ste emotivnom sferom i čeznete sa emotivnom bliskošću. Kada je zdravlje u pitanju neraspoloženi ste.

LAV

Zadovoljni ste kako ste prošli tokom prošle radne nedelje. Pravite neke opšte nacrte u vezi poslovnih obaveza. Raspoloženi ste za druženje i sa simpatijom provodite opušten dan na otvorenom. Zdravlje vam je solidno.

DEVICA

Potreban vam je odmor od poslovnih obaveza pa se fokusirate na fizičke radove u domu. Ne odgovarate na poziv partnerke. Osećate se bolje pošto odmor i dan bez stresa popravljaju vaše raspoloženje.

VAGA

Rekapitulirate prethodnu poslovnu nedelje i niste zadovoljni postignutim. Gledate da se opustite, jer vam je emotivni balans bitan da bi mogli normalno da funkionišete. Zdravlje je zadovoljavajuće.

ŠKORPIJA

Odmarate se od frustirajuće radne nedelje. Zbog prethodne loše komunikacije sa partnerkom izbegavate da je pozovete. Vikend provodite sa prijateljima. Odlazak u prirodu vam prija i puni prazne baterije.

STRELAC

Ponosni ste na sebe zbog toga šta ste sve uspeli da uradite tokom protekle nedelje. Partnerku doživljavate kao zahtevnu pa je izbegavate. Dan provodite u rekreaciji, u opuštenoj atmosferi sa prijateljima.

JARAC

Dan provodite okvirno planirajući poslovne korake tokom iduće nedelje. Izbegavate komunikaciju sa parterkom jer vam je potrebna samoća. Provodite dan u prirodi pokušavajući da se opustite.

VODOLIJA

Proteklu poslovnu nedelju pokušavate da zaboravite. Sledi vam sastanak sa partnerkom koji neće proći najbolje. Kajete se što ste inicirali sastanak. Ostatak dana pokušavate da se opustite gledajući televiziju.

RIBE

Razmišljate o proteklon nedelji i uspesima koji ste postigli. Više ste nego zadovoljni postignutim rezultatima. Dvoumite se da li da nazovete partnerku jer niste sigurni kako će reagovati. Zdravlje je dobro.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here