Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 27. decembar

Dnevni horoskop za 27. decembar

PODELI

OVAN

Prilično ste sugestivni prilikom poslovnih pregovora. Ulažete maksimalan napor, ali zato postižete odličan rezultat. Prija vam redovna komunikacija sa simpatijom. Osećate da je pitanje dana kada ćete ući u vezu. Zdravlje je stabilno.


BIK


Niste preterano skoncentrisani na posao i zbog toga ste skloni pravljenju manjih grešaka. Imate potrebu da se čujete sa bivšim partnerom i zovete ga. Ne želite da analizirate emocije prema njemu. Pričuvajte grlo.


BLIZANCI


U fazi ste pravljenja novih poslovnih planova. Problem je što se ništa ne odvija kako treba i zbog toga ste demoralisani. Uživate u tajnom flertu sa simpatijom. Prija vam njeno društvo. Zdravstveno stanje je stabilno.


RAK


Dobijate novu poslovnu ponudu koju krijete od kolega. Ne želite da odustanete od bračnog partnera. Pokušavate da održite brak uprkos očigledne nezainteresovanosti partnera. Jako ste osetljivi. Potreban vam je odmor.

LAV


Na poslu je prisutan zastoj, ali to vas ne destimuliše. Štaviše, probleme vidite kao izazov. Ulažete još više energije radi postizanja cilja. Imate različit stav prema finansijama u odnosu na partnera: vi ste zabrinuti, a on opušten. Moguća je reuma.


DEVICA

Detaljno analizirate poslovnu ponudu. Zaključak je da ima više loših stvari nego prednosti tako da je zvanično odbijate. Partner ima utisak da niste opušteni pa pokušava da vas opusti. Pritisak je nestabilan i povremeno se osećate pospano.


VAGA


Bilo bi dobro da pripazite šta, kako i kome pričate. Nisu sve kolege dobronamerne i mogu izvrnuti namerno vaše reči. Očekujete od bivšeg partnera da vam ponudi nastavak veze na šta ćete pristati. Mogući su problemi sa spavanjem.
 

ŠKORPIJA

Jako ste zainteresovani za početak saradnje sa strancima. Imate velika očekivanja i nestrpljivo čekate da pristanu na vaš predlog. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom. On je vaša glavna podrška. Mogući su problemi sa kožom.

STRELAC

Prilično ste opušteni na poslu. Svest da odlično poznajete materiju vam omogućava samouveren i ležeran stav. Partner insistira na susretu za šta niste preterano zainteresovani. Disajni organi su osetljivi.


 

JARAC

Maksimalno ste ambiciozni. Priliv novca i poslovni uspeh vam daju krila. Ciljeve dižete na još viši nivo. Partner ima utisak da vam je do posla mnogo više stalo nego do njega. Zdravstvena situacija je stabilna.
 

VODOLIJA

Imate ogromna očekivanja u vezi potencijalne saradnje sa strancima. Verujete da će pristati na vaš predlog. Pred vama je novo poznanstvo, ali trenutno nemate neka jasna očekivanja od njega. Zdravlje je solidno.
 

RIBE


Postižete poslovni uspeh. Jako ste ponosninaročito jer neke kolege nisu verovale da su vaši planovi izvodljivi. Zainteresovani ste za ulazak u vezu. Drugoj strani dajete signal šta vas zanima. Osećate se dobro.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here