Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 3. januar: Iskoristite ovaj dan za maksimalno uživanje!

Dnevni horoskop za 3. januar: Iskoristite ovaj dan za maksimalno uživanje!

PODELI

OVAN


Posao vas ne zanima. Odmor vam je neophodan i uživate u njemu. Zadovoljni ste odnosom sa voljenom osobom. Nju jako brinu finansije, ali ne želi da odmah na početku nove godine mrači temom o finansijama. Grlo je osetljivo.


BIK


Razmatrate poslovne planove. Prilično vas privlači ideja o poslovnom saradnji sa inostranim saradnicima. Uživate u stabilnom odnosu sa voljenom osobom. Maksimalno ste posvećeni jedno drugom. Mogući su problemi sa hormonima.


BLIZANCI


Posao vas apsolutno ne zanima niti vam pada na pamet. Fokusirani ste na emotivnu sferu. Imate tajnu simpatiju sa kojom imate redovan kontakt. Nadate se da će uskoro doći do veze. Bubrezi su osetljivi.


RAK


Posao vas ne zanima. Uživate u vremenu provedenom kod kuće sa najbližima. Imate utisak da je partner ponovo distanciran i da se u prethodnom period posvetio porodici zbog praznika. Umor vas je sustigao pa odmarate.

LAV


Uživate u danu bez obaveza i stresa. Niste bili svesni u kojoj meri vam je bio potreban odmor. Odnos sa voljenom osobom je stabilan. Druga strana deluje zabrinuto tako da se pitate šta je muči. Ojačajte imunitet na vreme.


DEVICA


Posao vam je ponovo u mislima. Pravite nove planove, nacrt rasporeda i slično. Imate potrebu da budete sami. Partner je zabrinut i pita se šta nije u redu. Na polju zdravlja očekuju vas hronični problemi sa pritiskom ili kostima.


VAGA


Pravite novo poslovne planove. Jako su vam bitne finanijse i želite da obezbedite njihov siguran priliv. Imate utisak da vas partner zapostavlja i da više vremena posvećuje svojoj porodici. Mogući su problemi sa grlom.


ŠKORPIJA


Odmorni ste i spremni za nove poslovne izazove. Osmislili ste neke ideje i jedva čekate da proverite kakve su u praksi. U emotivnom smislu ste zadovoljni. Odnos sa voljenom osobom je intenzivan, strastven i postojan. Mogući su bolovi u kostima.

STRELAC


Posao vam je u mislima. Pravite nove planove koje sa puno optimizma želite da sprovedete u delo. Odnos da voljenom osobom je stabilan. U potpunosti se prepuštate emocijama i voljenoj osobi. Zdravlje je odlično.


JARAC


Kod vas nema sredine: ili ste u potpunosti posvećeni poslu ili odmoru. Sada je vreme odmora i maksimalno uživate u njemu. Voljena osoba se trudi na sve načine da vam ugodi. Mogući su problemi sa disajnim organima.


VODOLIJA


Razmišljate o situaciji na poslu. Zaključujete da je vreme za poslovne promene. Brak smatrate čvrstim i stabilnim. Puno vam znači što na partnera možete da se oslonite u materijalnom smislu. Pritisak je nestabilan.


RIBE


Za vas je odmor manje-više završen. Razmišlajte o poslu i neke obaveze obavljate od kuće. Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. U potpunosti vas razume, pruža podršku i voli. Zdravlje je stabilno.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here