Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 3. maj

Dnevni horoskop za 3. maj

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN


Očekuje vas opuštena atmosfera u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Nemate veće brige danas. Zainteresovani ste za neobaveznu vezu. Sada niste spremni za neki stabilniji ljubavni odnos. Problemi sa nogama.

BIK

Rešili ste da menjate posao, važno vam je da se posvetite ostvarenju boljih kontakata. Moguće je da malo sumnjate u to da sa voljenom osobom možete da ostvarite nešto više. Mogući su problemi sa kostima.
 

BLIZANCI

Vaši rezultati na poslovnom polju pokazuju da ste stručnjak u svom poslu. Ostvarujete odlične rezultate. Voleli biste da nađete osobu koja vam odgovara i sa kojom ćete moći da gradite ozbiljnu vezu. Iscrpljeni ste.


 

RAK


Promene vam slede iako ih možda niste očekivali. Moguće je da ćete imati neke probleme na poslu. Očekuje vas uzbudljiv dan koji vam donosi pozitivne promene u odnosu sa voljenom osobom. Problemi sa nesanicom.

LAV

Moguće je da postoje neki poslovni problemi koji ne možete lako da rešite. Potrebno vam je vreme i strpljenje. Voljena osoba je spremna da bude uz vas kada vam je najpotrebnija. Povoljan je period za ljubav. Problemi sa leđima.
 

DEVICA

Očekuje vas saradnja sa inostranstvom koja na duže staze može da vam bude veoma značajna. Ne odustajete od svojih planova. Spremni ste da sa partnerom ozbiljnije razmišljate o braku. Proverite krvnu sliku.

VAGA

Možete da očekujete da ćete imati neke manje probleme kada je u pitanju poslovno polje. Partner pokazuje ljubomoru a vama to ne prija. Moguće je da ne volite da budete pod nečijom kontrolom. Moguće je da ste pod stresom.
 

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da ostvarite poslovne planove na kojima ste radili. Došlo je vreme da voljenoj osobi pokažete svoja iskrena osećanja. Ne biste trebali da bežite od toga. Pazite na bubrege.

STRELAC

Imaćete priliku da dođete do novog posla uskoro. Očekuje vas faza koja može da vam donese dobre promene. Moguće je da vas prati jedna veća doza usamljenosti i da priželjkujete novu ljubav. Dobro zdravlje vas očekuje.
 

JARAC

Imaćete uspeh na poslovnom razgovoru. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Moguće je da vam neki vid distance od voljene osobe prija. Potrebno vam je neko vreme da budete sami. Manji problemi sa sinusima.
 

VODOLIJA

Razmišljate o tome da pokrenete novi posao. Moguće je da imate zaista dobre ideje. Nije vam povoljan dan za ljubav, sa voljenom osobom imate trzavice i nesuglasice. Potreban vam je odmor.
 

RIBE


Moguće je da imate poteškoće kada je u pitanju vaš posao i da ne možete sami sve da rešite. Vaša očekivanja na polju ljubavi su velika. Želite da budete što više sa osobom do koje vam je stalo. Mogući su problemi sa želucem.


 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here