Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 4. februar: Vaš život je vaša stvar!

Dnevni horoskop za 4. februar: Vaš život je vaša stvar!

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN

Nastupiće problemi u komunikaciji sa šefovima i kolegama, ali i to će proći kad počnu da se rešavaju poslovne situacije. Slobodni Ovnovi se mogu zaljubiti u zauzetu osobu, pa Vam i budućnost može postati vrlo komplikovana. Uradite redovnu lekarsku kontrolu.

BIK

Pojedini Bikovi mogu dobiti unapređenje, jer imaju sposobnost za mnoge druge, komlikovanije poslove. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, partner pokušava da Vam se približi, ali ste Vi prilično nezainteresovani. Problemi sa urogenitalnim sistemom.

BLIZANAC

Nezaposlenim Blizancima jedna osoba će pomoći da dobiju odgovarajući posao u kompaniji u koju su davno konkurisali. Bilo je potrebno da se stvore uslovi za Vaše radno mesto. Iskrenošću osvajate srce svog partnera i možete bez problema da izgladite zategnute odnose. Unosite više minerala i vitamina.

RAK

Preterano ste nervozni, osećate napetost. Današnji dan donosi mnoge situacije koje Vam stvaraju napetost, loše raspoloženje, nervnu rastrojenost. Jedno lepo prijateljstvo može prerasti u ljubavnu vezu. Sledite svoje srce koje će Vam reći da li ste na dobrom putu. Moguća je glavobolja.

LAV

Velika doza finansijskog nezadovoljstva može da Vas dovede do trajne zabrinutosti, ali zaista nema razloga za to! Imate mogućnost da se stabilizujete! Ukoliko ste u tajnoj vezi – okončajte je! U suprotnom ćete se uvaliti u još veće probleme. Moguća je tahikardija.

DEVICA

Današnji dan donosi mnogo obaveza koje su se namnožile. To je razlog zbog čega ste vrlo zabrinuti, mislite da nećete stići sve da obavite. Ako ste zauzeti, povedite računa da ne dođe do fatalne privlačnosti sa kolegom, jer to svakako ne bi bio dobar korak za Vas! Naglašen Vam je stres!

VAGA

Oslonite se na bliskog prijatelja, koji je tu da Vas dobrim savetom podigne. Uostalom, s obzirom da sve radite na vreme, nemate razloga za zabrinutost. Gledajte da se posvetite partneru! U poslednje vreme ste imali dosta obaveza i međusobno ste se zapostavili. Pazite se reume i prehlade!

ŠKORPIJA

Tenzije se ređaju jedna za drugom, a ni sami niste svesni koliko ste jaki i šta sve možete da podnesete. Osećate se sputano, nezadovoljno i svakako pod velikim i nepotrebnim stresom, koji nikako ne možete izbeći, naročito ukoliko imate poludefinisani status u ljubavi. Morate promeniti režim ishrane.

STRELAC

Tamo gde ste nemoćni da nešto promenite, pomirite se sa nastalom situacijom, jer ćete na taj način lakše izaći iz krize. Ukoliko ste nezadovoljni partnerskim odnosima, sada je povoljan period za to da hrabro presečete i završite sa stvarima i ljudima koji Vas predugo opterećuju. Smanjite pušenje!

JARAC

Vi upravljate svojim životom, pa se tako i postavite prema problemima i ublažićete sve stresne situacije. Ovde se radi o poremećenim odnosima i o gubljenju međusobnog poverenja. Shvatate greske partnera, ali ste i spremni da sebi priznate i svoje propuste koji nisu mali. Ne boravite u zadimljenim prostorijama.

VODOLIJA

Ovo je dan kada poslovne aktivnosti u odnosu na sve druge oblasti života preuzimaju apsolutni prioritet. Budite angažovaniji u radu sa inostranstvom. Morate dati svoj doprinos, kako bi se emotivni odnos popravio. Obasipajte partnera pažnjom – zaslužio je! Problemi sa varenjem.

RIBE

Skoro Vam sve polazi za rukom. Ipak, ne činite ništa radikalno, naročito se to odnosi na način zarade. Ne rizikujte previše, budite ustaljeni. Ukoliko ste u vezi, imaćete zajedničke aktivnosti i dogovore sa kojima se u početku nećete slagati, ali će na kraju sve biti onako kako ste oboje zamislili. Smanjite alkohol!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here