Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 4. januar

Dnevni horoskop za 4. januar

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN

Fokusirani ste na osmišljavanje novih poslovnih planova. Očekuje vas sastanak sa bivšim partnerom. Druga strana priželjkuje nastavak veze, ali mu vi delujete totalno nezainteresovano. Mogući su problemi sa grlom.

BIK

Zadovoljni ste kako se odvija poslovna saradnja sa inostranim saradnicima. U planu vam je da proširite postojeću saradnju i nadate se da će prihvatiti vaš predlog. Moguća je alergijska reakcija na neki lek, hranu ili miris.

BLIZANCI

Razočarani ste rezultatima rada. Očekivali ste mnogo bolje rezultate. Zadovoljni ste prilivom finansija. Očekuje vas novo poznanstvo sa krajnje energičnom, čulnom i impulsivnom osobom. Mogući su problemi sa sinusima.

RAK

Iznenadni problemi usporavaju proces rada. Ne uspevate da ih prevaziđete. Imate utisak da je bračni partner hladan i nezainteresovan. Plašite se da ne spomene razvod. Jako ste osetljivi. Očekuju vas problemi sa cirkulacijom.

LAV

Od ranog jutra očekuju vas poslovni problemi. Bićete odlučni u rešavanju istih, ali nećete uspeti da nađete rešenje. Emotivno ste nezadovoljni. Imate utisak da drugoj strani nije stalo do veze. Imunitet je jako slab.

DEVICA

Niste preterano zainteresovani za radne obaveze. Snagom volje terate sebe da bar nešto odradite. Usamljeni ste. Imate potrebu za stabilnom vezom. Plaši vas što ne uspevate da upoznate neku zanimljivu osobu. Kosti su osetljive.

VAGA

Smatrate da imate odlične poslovne ideje, ali nadređena osoba ne deli vaše mišljenje. Razočarani ste zbog toga. Sve više razmišljate o dobijanju potomstva. Partner nije spreman za taj korak. Moguća je nesanica.

ŠKORPIJA

Očekuju vas poslovni problemi za koje ne uspevate da nađete adekvatno rešenje. Ponovo ste frustrirani situacijom na poslu. Emotivno interesovanje je tajnog tipa. Još uvek ne prilazite simpatiji. Stomak je osetljiv.

STRELAC

Nemate realan pogled na obaveze. Upravo iz tog razloga neki vaši planovi neće moći da se realizuju. Zabrinuti ste zbog finansija. Partner razume vašu potrebu za finansijskom sigurnošću. Pripazite na unos hrane i pića.

JARAC

Postižete uspeh na sudu. Odlično ste pripremljeni i svojom dokumentovanom pričom podižete šanse da presuda bude doneta u vašu korist. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Promiče vam da voljena osoba ima probleme. Grlo je osetljivo.

VODOLIJA

Komunikacija vam je jača strana. U slučaju sastanaka i dogovora postižete ciljeve i potpisujete dogovor koji vam odgovara. Očekuje vas novo poznanstvo preko posla. Druga strana vam se dopada na prvi pogled. Sinusi su osetljivi.

RIBE

Imate jako odgovoran odnos prema obavezama. Imate jasne planove, energični ste i sigurnim koracima idete prema cilju. Pred vama je novo poznanstvo. Imate osećaj da je druga osoba prava za vas. Zdravlje je stabilno.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here