Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 6. jun

Dnevni horoskop za 6. jun

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN


Možete da se nadate pozitivnim preokretima koji će vam doneti nove poslovne prilike. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja će pokazati da želi više od prijateljstva sa vama. Problemi sa cirkulacijom su mogući.

BIK


Na polju posla ćete imati neke manje probleme sa svojim saradnicima, pa povedite računa o tome.Očekuje vas period u kojem ćete imati emotivne dileme. Moguće je da vam nije lako da donesete odluku. Čuvajte se prehlade.


BLIZANCI


Moguće je da razmišljate o tome da pokrenete sopstveni posao koji bi mogao lepo da vam krene. Danas ste veoma emotivni i osetljivi pa od partnera tražite da vam posveti mnogo pažnje. Problemi sa štitnom žlezdom.


RAK


Niste dovoljno skoncetrisani i lako grešite na poslu. Moguće je da vam je potrebno vreme da se uhodate. Ako vas je partner na neki način povredio, pokušavate da mu oprostite kako bi vam se veza nastavila. Moguća je vrtoglavica.

LAV


Imate mnogo ambicija u sebi. Spremni ste da se posvetite poslu kako bi ostvarili zacrtane ciljeve. Dopada vam se osoba koja pokazuje da nije sigurna u svoja osećanja. Odnos sa njom vam loše utiče na ego. Prilično ste umorni.


DEVICA


Pred vama je povoljan dan za posao. Očekuje vas prilika da ostvarite nove kontakte na ovom polju. Bivša ljubav želi da se vrati kod vas ali ćete joj staviti do znanja da nemate ista osećanja kao pre. Prijala bi vam masaža.


VAGA


Mogući su manji nesporazumi na poslu. Povedite računa da ne pravite veće greške prema klijentima. Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom. Moguća je veza na daljinu. Posetite stomatologa.


ŠKORPIJA


Moguće je nećete uspeti da ostvarite sve planove na poslu. Pred vama je period koji donosi komplikacije. Niste zadovoljni samoćom. Spremni ste za novu ljubav i promene. Smanjite unos masne hrane.

STRELAC


Pred vama je povoljan period da se pozabavite organizacijom poslovnih planova za budućnost. Imate probleme sa voljenom osobom i komunikacija vam je svaki dan sve više napeta. Podložni ste problemima sa zdravljem.


JARAC


Vreme je da se pozabavite poslovima koji čekaju na vas. Imate dosta nerešenih stvari iza sebe. Odnos sa voljenom osobom vam je nestabilan. Potrudite se da pokažete volju da poradite na problemima. Bubrezi su vam slaba tačka.


VODOLIJA


Preopterećeni ste obavezama i očekujete nečiju pomoć, ali je moguće da je danas nećete dobiti. Težak vam je period i niste zadovoljni. Usamljenost počinje sve više da vas opterećuje. Proverite krvnu sliku.


RIBE


Ukazaće vam se mogućnost da napredujete i da ostvarite ambicije koje imate od pre. Naglo ćete doći do problema u odnosu sa bračnim partnerom koji pokazuje da je nezadovoljan u vašem odnosu. Srce bi moglo da vam bude slaba tačka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here