Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 6. septembar

Dnevni horoskop za 6. septembar

PODELI
Foto: ilustracija

Ovan

Osećate se poletno, ali ne zaboravite – ko visoko leti, nisko pada. Ne preterujte sa poletom odjednom, gradite svoje ciljeve postepeno i bez žurbe, inače će se sve srušiti kao kula od karata. Pregovarajte sa voljenom osobom o stvarima koje želite da popravite.

Bik

Planiranje je pola uspeha, to na vašem radnom mestu svi već dobro znaju, vreme je da i vi to shvatite. Na ljubavnom planu ste u fazi kada vam je sve potaman. Uživajte u njoj.

Blizanci

Koncentracija na poslu nije na vrhunskom nivou, potrudite se da popravite fokus i da se usmerite na prave zadatke. Emotivni status može biti bolji, ali nije ni najgori, nemojte se žaliti.

Rak

Ideja je jedno, a sprođenje ideje nešto sasvim drugo. Morate naći saradnike koji će vam pomoći u tome. Očekujte susret koji će vas uzdrmati, ni u najluđim snovima niste očekivali da vidite tu osobu. I nemojte da napravite istu grešku kao u prošlosti.

Lav

Maštovitost danas kod vas dolazi do izražaja, ne stidite se i podelite vaše ideje sa kolegama. Razmena mišljenja uvek dovodi do dobrih rezultata i rešenja. Privlačni ste svojoj okolini zbog sjaja kojim zračite. Iskoristite taj sjaj za neka nova poznanstva i prijateljstva.

Devica

Melanholični ste na poslu usled toga što se već dugo ne dešava ništa novo na poslovnom planu. Vaš partner već dugo čeka da ponovo bude zaveden, potrudite se i odigrajte vašu ulogu kako valja.

Vaga

Zabrinuti ste zbog prevelikih poslovnih obaveza, ali uskoro će vas dočekati nagrada za trud. Trud se na kraju uvek isplati, zapamtite to. Nije vam do svađa sa partnerom, razgovarajte sa njim oko vaše budućnosti i nekih promena koje su vam i te kako potrebne.

Škorpija

Saradnici su vam pod pritiskom zato što misle da se takmičite sa njima. Iskren razgovor može veoma promeniti ovu situaciju koja ni vama ne odgovara. Ljubavna veza je kao kompanija, morate je nadograđivati i investirati sebe da bi bila uspešna, ne zaboravite to.

Strelac

Društveni status je nešto što možda vama nije bitno, ali će napredak na društvenoj lestvici dovesti do nekih novih kontakata. Iskoristite te kontakte za neku novu poslovnu šansu. Niste bili iskreni prema partneru i to vas izjeda. Budite iskreni i bićete iznenađeni ako naiđete na razumevanje.

Jarac

Danas vam je prilika da se pokažete na poslu. Ovo je šansa koju ste dugo čekali, nemojte je propustiti. Ko zna kada ćete ponovo dobiti šansu da se pokažete. Lepi trenuci u ljubavnoj vezi će vam dati malo dodatne energije da ovaj dan privedete kraju na pravi način. Odnos sa kolegama je standardno dobar. Ne očekujte neke veće promene na poslu u skorije vreme. To ne mora uvek da bude loše. Razlike između vas i vašeg partnera su nepremostive, ponekad je bolje završiti priču nego pokušati nešto što ničemu ne vodi.

Ribe

Odvezite se negde daleko na nekoliko sati i budite potpuno sami, to će vam pomoći da napunite baterije za nove obaveze. Ukoliko niste u vezi, ne očekujte ozbiljnu ljubavnu vezu u sledećem periodu, za vas je trenutno samo flert i dobar provod.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here