Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 7. jun

Dnevni horoskop za 7. jun

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN


Nemate dovoljno strpljenja i pravite greške jer na poslu reagujete u afektu. Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom da biste uspeli da rešite probleme koje imate u ljubavnoj vezi. Osetljiv urinarni trakt.


BIK


Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite probleme na poslu. Očekuje vas jako povoljan dan. Uživate u romantičnoj atmosferi sa osobom koju volite. Nekada imate utisak da je ona idealna za vas. Hormonalne smetnje.

BLIZANCI


Dolazite do mogućnosti da napredujete. Pokazali ste svoje sposobnosti i spremni ste da se posvetite poslu. Sa voljenom osobom se lepo slažete i zadovoljni ste vašim odnosom. Potrebna vam je fizička aktivnost.


RAK


Mogući su neočekivani troškovi kod vas. Sada ste trenutno malo zabrinuti zbog polja finansija. Niste sasvim zadovoljni komunikacijom sa osobom do koje vam je stalo. Problemi sa urogenitalnim traktom.

LAV


Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslom. Današnji dan vam ne donosi veće promene. Rešili ste da uđete u vezu sa osobom koja vam je stavila do znanja da je spremna za nešto ozbiljnije. Problemi sa nervozom.


DEVICA


Niste uspeli da ispunite svoja obećanja na poslovnom polju, pa na taj način stvarate neprijatelje među kolegama. Usamljenost vas muči kada je u pitanju polje ljubavi i nezadovoljni ste. Povedite računa o holesterolu.


VAGA


Na polju posla nećete imati probleme danas. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Dopada vam se osoba koja pokazuje da nije hladna prema vama. Spremni ste za flert i za početak veze. Moguće su infekcije.


ŠKORPIJA


Možete da očekujete pozitivnu priliku za posao. Ako ste u potrazi za novim radnim mestom bićete zadovoljni. Očekuje vas novo poznanstvo koje će vam biti prilično važno u budućnosti. Problemi sa stomakom.

STRELAC


Možete da očekujete da ćete imati priliku da pokrenete nov posao. Dopada vam se osoba sa kojom imate neobičan odnos. Teško vam je da joj priznate svoja osećanja. Pad imuniteta bi mogao da vam bude naglašen.


JARAC


Očekuje vas povoljan period za posao. Promene koje planirate da realizujete idu svojim tokom. Možete da očekujete novo poznanstvo koje će vam na ljubavnom polju doneti mnogo zadovoljstva. Izbegavajte alkohol.


VODOLIJA


Imaćete razne poslovne promene i teško vam je da sa svim tim izađete na kraj. Osećate da ste pod stresom. Osećate da postoji hemija između vas i nove osobe ali nije vam lako da to otvoreno priznate. Zdravlje je dobro.


RIBE


Potrebno vam je neko vreme kako biste se odlučili za poslovnu promenu koja je pred vama. Niste zadovoljni vezom. Moguće je da razmišljate o prekidu i da vam nedostaje osećaj da ste slobodni. Problemi sa nesanicom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here