Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 7. septembar

Dnevni horoskop za 7. septembar

PODELI
Foto: ilustracija

Ovan

Priznajte sebi da niste bili baš najbolji prijatelj u poslednje vreme, ali danas imate priliku da to ispravite. Javlja vam se ideja da je prijateljstvo i ljubav usko povezano, možda vam je osoba koja vam je prijatelj spremna da postane i nešto više.

Bik

Posao ne mora da bude samo stres i obaveza, neka bude i zabava! Dogovorite sa kolegama izlazak i upoznajte se bolje, to će poboljšati i vaš odnos na poslu. Slušajte muziku ili pogledajte neku pozorišnu predstavu danas, posvetite se sebi.

Blizanci

Zasićeni ste posla, možda je vreme da razmislite o godišnjem odmoru koji vam je preko potreban. Kroz razgovor je moguće saznati mnogo o osobi, a sa vašim partnerom dugo niste iskreno razgovarali, danas je pravo vreme za to.

Rak

Posao je jedino što vam je danas na umu, dovršite sve što ste planirali kako bi na miru dočekali kraj nedelje. Šarmatni ste i komunikativni a to odaje utisak zrele i kulturne osobe. Očekujte višak pažnje zbog toga danas.

Lav 

Pokažite više samopouzdanja pred kolegama i poslovnim partnerima ako želite da vaš više cene i poštuju. Kvalitetna ljubavna veza je ono čemu težite, ali na to ćete morati da sačekate još izvesno vreme.

Devica

Dvadeset prvi vek je, nije ništa čudno ako preuzmete inicijativu i pokrenete neke stvari u pravom smeru. Sumnjate u blisku osobu, ali bez potrebe, dajte joj samo malo prostora i biće sve u redu.

Vaga

Ne osećate se baš najbolje danas, potrebno vam je više sna i malo više odmora kako bi ponovo bili u punoj snazi. Privlačni ste suprotnom polu, ali ne dozvolite da zbog toga postanete arogantni i odbojni. Budite ono što jeste kako bi privukli pažnju prave osobe.

Škorpija 

Agresivnost nikome nije donela ništa dobro, razmislite o tome pre nego što razgovarate sa potencijalnim poslovnim partnerima. Eksperimentisanje u vezi je preporučljivo ukoliko ste upali u kolotečinu. Razgovarajte sa partnerom o tome i nađite pravo rešenje.

Strelac

Stresna situacija je nešto što se ponekad ne može izbeći, ali je bitno reagovati smireno i zrelo kako bi posledice bile što podnošljivije. Previše idealizujete osobu sa kojom ste. Pogledajte malo dublje i zagrebite ispod površine, videćete da niko nije savršen.

Jarac 

Nemojte dozvoliti da vas manjak samopouzdanja spreči da ostvarite ono što ste zacrtali na poslovnom planu, prepreke vas samo moraju motivisati da se trudite više. Ukoliko ste bez partnera, to je samo zato što vam tako prija, niste spremni na kompromise sa prvim ko vam ponudi ljubav.

Vodolija

Kritika na poslu nije ono što želite da čujete, ali morate biti realni i priznati grešku. Ljudski je pogrešiti, a znajte da je isto tako ljudski i oprostiti. Isprobajte nešto novo sa svojim partnerom da bi probudili staru strast i obnovili emocije. Treba vam nešto uzbudljivo i neisprobano.

Ribe 

Timski rad je pola obavljenog posla. Ako svako zna svoju ulogu, rezultati će biti vidljivi i pre nego što se nadate. Recite to vašim kolegama kako bi svako shvatio gde mu je mesto na poslovnoj lestvici. Ljubavni život vam nije prioritet, ali bi trebalo njime da se pozabavite u bliskom vremenskom periodu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here