Naslovna Zabava DNEVNI HOROSKOP ZA 8. MART: Zadovoljni ste emotivnom sferom!

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. MART: Zadovoljni ste emotivnom sferom!

PODELI

OVAN

U slučaju da ste privatnik konačno se sudski proces koji se odužio završava u vašu korist. Zaljubljeni ste i ne pristajete da mislite na voljenu osobu. Ne smeta vam što je veza tajnog tipa. Zdravstveno stanje je solidno.

BIK

Imate odlično saradnju sa kolegama. Zajednički planirate nove poslove i uspešno nadopunjujete međusobne ideje. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Jako puno vam znači ljubav partnera. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Poslovna situacija vam u potpunosti odgovara: vi ste pouzdani i vredni, a posao stabilan. U potpunosti se posvećujete voljenoj osobi. Pripremate iznenađenje partnerki koje će je prilično raznežiti. Uživate u rekreaciji.

RAK

U slučaju da ste privatnik očekuje vas finansijski dobitak. Bićete prilično tajanstveni te nikome nećete govoriti o tome. Bračna partnerka vam jako puno znači i danas joj to i pokazujete. Zdravlje je solidno.

LAV

Već neko vreme ste zainteresovani za saradnju sa strancima i sada je konačno uspostavljate. Imate visoka očekivanja po pitanju iste. Bračni partner vam izlazi u susret i posvećuje vam više vremena nego obično. Koža je osetljiva.

DEVICA

Finansijska situacija je stabilna. Na poslu vas očekuju određene teškoće koje ne uspevate da rešite. To vam ruši samopouzdanje. Partner vam pruža osećaj emotivne sigurnosti. Danas je posebno pažljiv prema vama. Moguć je bol u leđima.

VAGA

S obzirom na to koliko ste vremena i truda uložili u posao javni uspeh smatrate zasluženim i očekivanim. Ne uspevate tačno da definišete čime niste zadovoljni u vezi. Generalno vam fali osećaj sigurnosti. Zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Svi poslovni konci su u vašim rukama i tačno znate u kojoj fazi realizacije su svi poslovni planovi. Uzbuđeni ste jer spremate iznenađenje voljenoj osobi. Jedva čekate da vidite njenu reakciju. Osećate se dobro.

STRELAC

Zadovoljni ste stanjem na poslu. Odnos sa kolegma je korektan, a kada su obaveze u pitanju sve se odvija regularno, bez teškoća. Slobodno vreme provodite sa bračnom partnerkom. Malo ste opušteniji kada je unos hrane i pića u pitanju.

JARAC

Trudite se da poboljšate finansije tako da prvo obavljate obaveze koje omogućuju brz i siguran priliv novca. Niste u potpunosti zadovoljni brakom. Imate utisak da se partnerka u sve meša i pokušava da vas kontroliše. Zdravlje je solidno.

VODOLIJA

Saradnja sa kolegama je na visokom nivou. U slučaju da ste privatnik otpočinjete novu poslovnu saradnju. Ljubav je vas pokretač. Trudite se da što više vremena provedete sa voljenom osobom. Moguć je pad pritiska.

RIBE

Zadovoljni ste poslom: prija vam što su vaši talenti i sposobnosti tražene, a ujedno ste i finansijski obezbeđeni. Insistirate na intenzivnom druženju sa partnerom i on vam izlazi u susret. Zdravstveno stanje je stabilno.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here