Naslovna Zabava Dnevni horoskop za 8. oktobar

Dnevni horoskop za 8. oktobar

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN

Neraspoloženi ste zbog nestabilne finansijske situacije. Razmišljate o uzuimanju kredita ili pozajmice. Ukoliko ste slobodni ne radite ništa po pitanju promene statusa. Što se tiče zdravlja glava je prilično osetljiva.

BIK

Spojili ste korisno i lepo. Raspoloženi ste za komunikaciju i obaveze vam ne padaju teško. Sa koleginicom neobavezno flertujete i uživate u opuštenoj poslovnoj atmosferi. Zdravlje je solidno.

BLIZANCI

Posao vam ne ide od ruke. Poslovni planovi koje ste sa puno žara planirali padaju u vodu. Neophodna vam je podrška partnerke pa slobodno vreme provodite sa njom. Što se tiče zdravlja skloni ste promenama raspoloženja.

RAK

Uporni ste, samouvereni i ambiciozni. Uspevate da odradite poslovne obaveze do kraja na iznenađenje kolega. Bračna situacija je druga priča. Imate utisak da odnos stagnira duži vremenski period. Osećate se tromo.

LAV

Planovi vezani za saradnju sa strancima se ne odvijaju kako vi želite, ali ne odustajete od svog plana. Bračna partnerka je prilično neraspoložena pa joj nudite pomoć i podršku. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa bubrezima.

DEVICA

Žurite da odradite što pre što više poslovnih obaveza. U toj žurbi pravite manje greške koje naknadno ispravljate. Emotivna sfera vam nije prioritetna. U kontaktu ste sa osobom koju još uvek analizirate. Grlo je osetljivo.

VAGA

Vaš šarm i inteligencija su u punom sjaju i donose rezultate. Ponuda koje ste poslali stranim saradnicima je prihvaćena. Potrebna vam je pažnja partnera, a on vam je vrlo rado pruža. Zdravlje je odlično.

ŠKORPIJA

Vi ste odavno nezadovoljni situacijom na poslu, ali danas nadređena osoba upućuje reči neodobravanja u vezi vaših loših rezultata. Emotivno ste ispunjeni. Partnerka vas mazi, pazi i podržava. Što se tiče zdravlja čuvajte sinuse.

STRELAC

Ambiciozni ste i uspešni. Prija vam što kolege i nadređeni primećuju i poštuju vaše zalaganje. Emotivno ste ispunjeni. Partnerka vas odlično poznaje i zna kada vam šta treba. Što se tiče zdravlja sasvim je solidno.

JARAC

Prijaju vam reči pohvale od strane kolega i nadređenih. To vam daje podstrek da budete još bolji. Čeka vas razgovor sa bračnom partnerkom. Ona ima utisak da zapostavljate porodicu na uštrb posla. Moguća je prolazna glavobolja.

VODOLIJA

Na poslu je situacija opuštena pa odlučujete da se posvetite obavezama koje ste gurali u stranu. Uživate u komunikaciji sa partnerkom. Njen pogled na mnoge stvari vam otvara nove vidike. Zdravlje je solidno.

RIBE

Prilično ste prilagodljivi i dobro se snalazite u komunikaciji sa novim poslovnim saradnicima. Slobodno vreme provodite sa partnerkom u opuštenoj atmosferi. To je ono što vam najviše treba. Zdravlje je stabilno.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here