Naslovna Zabava DNEVNI HOROSKOP za 9. februar: Suzdržite se od trošenja novca!

DNEVNI HOROSKOP za 9. februar: Suzdržite se od trošenja novca!

Foto: ilustracija

OVAN

Na poslu ćete biti nezadovoljni. Opterećeni ste, a veliki udeo ima i činjenica da ne volite to što radite. Naglašena je pojava značajne osobe u vašem poslovnom okruženju, koja će pobuditi emocije. Očekuje vas prehlada, koja će rezultirati problemima sa urogenitalnim traktom.

BIK

Budite malo više zainteresovani za rad. Strpljenjem ćete moći da prevaziđete sve neprijatne situacije sa kojima se susrećete. Teško da ćete ostati usamljeni, budući da su vaši kvaliteti šarm, elokvencija, elegancija i naravno – lepota. Bilo bi poželjno da povedete računa o opštem zdravstvenom stanju da se nešto ne bi iskomplikovalo.

BLIZANCI

Dobićete lepu poslovnu ponudu! Osoba iz radne okoline će vam dati predlog koji ćete prihvatiti. Neke emocije koje ste tajili, postaju očigledne.Pokušajte da se pričuvate, da se ne prehladite, jer vam to može uzrokovati ozbiljnije probleme

RAK

Štedljivi ste i razložni, pa se potrudite da se danas maksimalno suzdržite od trošenja, jer postoji velika mogučnost neplaniranih troškova. Privući će vas osoba iz vašeg poslovnog okruženja, neko vreme ste uspevali da sakrijete svoju zainteresovanost, ali nema potrebe za tim – simpatije su obostrane. Možete očekivati i migrenu.

LAV

Na poslovnom planu očekujte napetost i neizvesnost . Nadate se važnim vestima koje se odnose na rešavanje vaših finansija. Ukoliko ste u vezi, mogli bi ste da ispravite greške, koje ste sami napravili preteranim zadovoljavanjem svojih potreba, zbog kojih su u partnera zapostavili. Odgovorno koristite terapiju koja će vam biti prepisana.

DEVICA

Kroz ovaj posao ćete se pokazati kao odgovorni i dostojni onoga što obavljate. Očekujte pozitivan odgovor i očekujte poslovni uspeh. Konačno ste naišli na osobu koja vas u potpunosti prihvata i nema nikakvu zamerku na vaš temperament. Regulišite ishranu, obratite se nutricionisti.

VAGA

Finasije prate sve poslovne rezultate, pa nemate razlog za zabrinutost. Nezaposlene Vage će dobiti posao koji već neko vreme čekaju. Sa vašim ljubavnim životom je sve u redu, fali vam samo malo uzbuđenja. Moguć je problem sa očima.

ŠKORPIJA

Preko jednog prijateljstva ostvarujete svoje poslovne želje i dobijate odgovarajuće mesto za koje ste se školovali. Vaša upornost i strpljivost će se napokon isplatiti, a i vaš rad i trud će napokon biti nagrađeni. Smeši vam se ljubav i to pod neobičnim okolnostima. Mogu pojaviti stomačni problemi.

STRELAC

Prebukirani ste poslovima. Imate na umu mnogo planova, ali nećete uspeti sve da ih realizujete. Ne radite ništa unapred, već ono što vam je zaostalo. Uživaćete u razumevanju i podršci partnera,Nađite vremena da se posvetite svom zdravlju, jer duže vreme niste išli na bilo kakav pregled.

JARAC

Nije vreme za velike ambicije, na koje ste navikli, već stagnacije na poslovnom planu. Ovo je veoma važno za vredne Device koje se bave privatnim poslovima. Osoba koja je prethodnom periodu plenila vašu pažnju, može preuzeti inicijativu. Ukoliko imate nadimanja, bolove u stomaku, onda je to nešto što treba lekar da pogleda.

VODOLIJA

Ne ulažite u nove poslove i ne donosite bilo kakve odluke. Pomerite sve termine za kasnije i videćete – isplatiće se. Finansije takođe stagniraju. Pojaviće se osoba koja će vam povratiti veru u ljubav . Ukoliko ste pušač, krajnje je vreme da sa tom navikom prekinete.

RIBE

Nemojte da vas finansijski gubici dovedu do očajanja, jer je ovo samo trenutna situacija. Dobićete ponudu za usavršavanjem u jednom poslu. Obavezno prihvatite, ako želite da napredujete. Ukoliko ste u vezi, možda ćete odlučiti da je ozvaničite, a slobodne Ribe neka uživaju u strašću ispunjenom danu. Moguće stomačne tegobe.

IZVORkurir
Prethodna vestPrva prijateljska utakmica Sremca
Sledeća vestInđiju pojačao Branko Riznić

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here