Naslovna Srem Fruška gora Do kraja 2019. kreće izgradnja Fruškogorskog koridora?

Do kraja 2019. kreće izgradnja Fruškogorskog koridora?

PODELI

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je u sa predstavnicima kompanije China Communications Construction Company (CCCC) o projektima koje Vlada realizuje sa ovom kineskom kompanijom, koja uspešno posluje u 157 zemalja sveta.

Kako se navodi u saopštenju Vlade Srbije, Brnabić je, izrazila zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i naglasila da, zahvaljujući profesionalnom odnosu ove kompanije, svi projekti koji se realizuju u Srbiji dobro napreduju, kao i da je saradnja Vlade Srbije sa CCCC izuzetna.

Premijerka je istakla da je veoma zadovoljna početkom izgradnje deonice autoputa Preljina-Požega, i izrazila očekivanje da će do kraja godine biti otvorena deonica Koridora 11 od Surčina do Obrenovca.

– Fokusiraćemo se na to da radovi na brzoj saobraćajnici Novi Sad-Ruma na Fruškogorskom koridoru počnu u poslednjem kvartalu ove godine – rekla je ona.

Predstavnici kompanije China Communications Construction Company istakli su da će, kao i do sada, radove izvoditi na najkvalitetniji i najsavremeniji način, uz poštovanje dogovorenih rokova.

Pored dobre i efikasne saradnje sa institucijama Republike Srbije, kao razlog uspešnog poslovanja CCCC istakli su i dobru saradnju sa domaćim kompanijama.

Sagovornici su potvrdili da se aktivnosti na izgradnji kinesko-srpskog industrijskog parka u Beogradu nastavljaju zadovoljavajućim tempom, a između ostalih projekata, u toku su i aktivnosti na pripremi projekta izgradnje autoputa od Požege do Boljara na granici sa Crnom Gorom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here