Naslovna Sport Dobar start Kamenog

Dobar start Kamenog

PODELI
Foto: ilustracija

Kameni iz Ašanje je dobro započeo prolećnu polusezonu i protiv Hrtkovaca je ostvario ubedljivu pobedu, te je popravio svoj skromni bodovni saldo, u okviru Međuopštinske lige Srem. Hrtkovci su bili ravnopravan rival samo u prvom poluvremenu, koje je završeno rezultatom 1:1 (Blanuša u 15 minutu – Obrovac u 32. minutu).

Nastavak utakmice je bio u znaku domaćina: najpre je Igor Gujić, golom iz penala u 55. minutu ponovo doneo Kamenom rezultatsku prednost. U razmaku od samo deset minuhttps://sremskevesti.rs/backa-i-mladost-remizirali/ta, domaći fudbaleri su postigli tri gola: Nazif Sali je u 75. minutu uvećao prednost Kamenog na 3:1, da bi se Stefan Šorak do kraja utakmice u dva navrata upisao u listu strelaca: u 78. i 85. minutu.

Konačan rezultat: Kameni – Hrtkovci 5:1 (1:1)

Na igralištu Kamenog u Ašanji utakmicu je sudio Nemanja Pavlović iz Klenka sa pomoćnikom Momčilom Miškulinovim iz Rume.

KAMENI: Bantić, Blanuša (od 76. Urošević), Stančić (od 46. Dobrić), Dobriković, Dragaš, Madacki (Bošković), Radovanović, Asani, Đorđević (od 62. Šorak), Grujić i Sali (od 76. Radonjić).

HRTKOVCI: Krpan, Međed, Kont, Šopalović, Glumčević (od 76. Vukojević), Obrovac (od 60. Pavličević), Antonić, Rudić, Rajda (od 60. Batnožić), Savić (od 76. Sabo) i Perić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here