Naslovna Deca Dograđuje se i oprema Vrtić “Neven“ u Inđiji

Dograđuje se i oprema Vrtić “Neven“ u Inđiji

PODELI
Foto: ritamindjije.rs

INĐIJA: Pored izgradnje novog vrtića, uskoro će početi dogradnja i opremanje objekta „Neven“ Predškolske ustanove „Boško Buha“.

Vrednost radova iznosiće nepunih sedam miliona dinara od čega je 80 odsto obezbedilo Ministarstvo bez portfelja zaduženo za demografiju i populacionu politiku. Ostatak novca, odnosno 1,2 miliona dinara finansiraće Opština Inđija.

Planiranim radovima vrtić će dobiti dodatne dve sobe za mališane i sa pratećim prostorijama objekat će se proširiti za 235 kvadratnih metara. Jedna soba biće namenjena za jaslenu grupu, odnosno decu uzrasta do dve godine, a druga za mešovitu grupu uzrasta od tri do pet godina. Proširenjem upisaće se dodatnih 50-oro dece.

Projektom su obuhvaćeni pripremni, zemljani, zidarski, betonski, električni i tesarski radovi. Biće urađena termička i hidroizolacija podova i zidova i postaviće se keramičke podne i zidne pločice prve klase. Iz Opštine ističu da će objekat biti izgrađen najkvalitetnijim materijalima, koji će u potpunosti zadovoljiti najstrože uslove za boravak mališana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here